0

4. Jolanda - de Taxichauffeur

 

Hier zijn deel 1, deel 2 en deel 3 uit de Jolanda-serie te vinden.

De dag erop, het was gelukkig zaterdag, werd Jolanda wakker met een gevoel in haar hoofd alsof een klein kaboutertje met een hele grote hamer een feestje aan het vieren was. Ze moest zich even oriënteren maar niet al te snel kwamen de beelden van de avond ervoor weer tevoorschijn. Naast haar hoorde ze het licht snurken van Wil en nu pas voelde ze de hand die om haar borst lag.

Heel voorzichtig om Wil niet wakker te maken stapte ze uit bed en zocht in de huiskamer zo goed en kwaad als het ging haar kleren bij elkaar. Ze keek nog even in de spiegel in de badkamer en besloot om een taxi te bellen naar huis want ze zag er niet echt uit. Vlug schreef ze een briefje voor Wil met daarop haar telefoonnummer en de tijd wanneer hij mocht bellen.

De taxichauffeur was wel wat gewend want hij keek niet echt op van de verschijning van Jolanda. “Nog wat verdiend schat” klonk het op z’n onvervalst Amsterdams. Jolanda wilde tekeer gaan tegen de taxichauffeur maar bedacht toen hoe ze eruit had gezien in de spiegel. Kort minijurkje, haar panty’s waren niet meer te gebruiken, mascara doorgelopen en haar blonde lokken hingen los om haar heen. De lange laarzen die ze aangedaan had hielpen ook niet bij het beeld en haar bh kon ze niet meer terugvinden dus haar grote DD cup borsten hingen los onder haar topje.

Hoewel de rit hooguit een kilometer was wist de taxichauffeur een ellenlang verhaal over de teloorgang van zijn geliefde stad, de concurrentie van de snorders en het ziekbed van zijn vrouw in de reistijd te stoppen. Jolanda lette niet helemaal  op en voordat ze het doorhad stonden ze voor haar appartementengebouw. Door “dat is dan 7 euro lieverd” schrok ze wakker en ging in haar handtas op zoek naar haar portemonnee. 

Tot haar schrik zag ze dat die leeg was omdat ze vergeten was te pinnen toen ze naar de kroeg ging. Ze wist van de vorige keer dat ze daar met pin kon betalen dus leek het haar ook niet direct een noodzaak. “Kan ik pinnen?” vroeg ze met het allerliefste stemmetje dat ze, ondanks haar hoofdpijn, nog in zich had. “Nee schat, ik ben bijna aan mijn pensioen toe dus ik ga geen geld meer uitgeven aan dure dingen als een pinapparaat. En trouwens, banken zijn niet te vertrouwen er zitten alleen maar graaiers. Die hebben ons land naar de rand van de achtergrond gebracht”. 

Jolanda maakte gebruik van het moment dat de taxichauffeur even adem moest halen voordat hij doorging met zijn monoloog. “Kan je me anders even naar de pinautomaat rijden, dan krijg je een dikke fooi”. “De verdiensten  vielen een beetje tegen?” grapte de chauffeur. “Luister beste man”, begon Jolanda, “ik ben niet een van die goedkope hoertjes die je de hele nacht door Amsterdam heenrijdt.” De taxichauffeur schrok van de boze blik in de ogen van Jolanda en begon zijn verontschuldigingen aan te bieden. “Toen ik het appartementencomplex zag dacht ik al dat er iets niet helemaal goed zat, veel te duur voor een lichtekooi, maar je ziet er uit alsof je een zware nacht gehad hebt. Vergeet die 7 euro maar die komt nog wel een keer. Als je een keertje lief naar me glimlacht en een keer met je borsten schudt dan is een oude man weer tevreden”. 

 “Daar heb je je vrouw voor schat” zei ze met een sarcastisch ondertoontje, ze voelde een kwaadheid in haar opkomen, “wat dacht die man wel”.  “Mijn vrouw is de grootste schat ter wereld en ik hou vreselijk veel van haar maar seks hebben we al langer dan twee jaar niet meer sinds ze is opgenomen in het verzorgingstehuis.” Jolanda herinnerde zich plots vaag het verhaal van het ziekbed van de vrouw de taxichauffeur en begon medelijden met de oude man te krijgen. Ik ken mezelf niet meer dacht ze toen ze zichzelf hoorde zeggen “zal ik anders mijn topje even voor je omhoog doen, dan heb je echt wat om naar te kijken. Rij maar even naar de achterkant van het gebouw, daar zijn een paar parkeerplaatsen waar bijna nooit iemand komt en ze zijn omringd door bosjes. De taxichauffeur wist even niet wat hij moest zeggen, het gebeurde hem niet elke dag dat een “dure” mevrouw haar tieten ging laten zien. Gelijk maar een lot kopen zodirect dacht hij nog bij zichzelf want vandaag moet m’n geluksdag zijn. Hij haalde zijn Mercedes van de handrem af en reed naar de aangegeven plek toe. Het liefste wilde Jolanda uit de auto springen en wegrennen maar toen ze naar de lieve oude man keek en dacht aan zijn vrouw besloot ze om heel even te kijken waar dit naar zou leiden.

Op de parkeerplek aangekomen begon de taxichauffeur met “weet je zeker dat je dit wilt doen lieverd, het was maar een grapje en je hoeft echt niet je borsten te laten zien”. Jolanda liet de man niet uitspreken want anders zaten ze er over een uur nog maar trok in een keer haar topje omhoog en liet haar borsten voorzichtig heen en weer schommelen. “Vind je ze mooi?”, was de meest overbodige vraag die ze kon stellen. De ogen van de taxichauffeur waren gefixeerd op de tieten die voor hem heen en weer bungelden. “Trek je anders even lekker af terwijl je naar mijn tieten kijkt”, zei ze liefjes, “er is niemand in de buurt”. Ze had wel even om zich heen gekeken voordat ze hem zijn gang liet gaan.

 

 

Met een beetje moeite haalde de man zijn pik door zijn gulp en begon er langzaam aan te trekken. Wat een schattig pikje dacht Jolanda, ik heb er eigenlijk veel te weinig gezien in mijn leven. Ze begon een beetje met haar borsten te spelen zodat de pik van de taxichauffeur wat sneller stijf zou worden. Het enige waar ze geen rekening mee gehouden had was het feit dat de man al bijna aan de pensioengerechtigde leeftijd zat. Het ging niet zo snel als bij Wil. Ze keek met een schuin oog naar het klokje op het dashboard en zag dat ze nog wel even hadden voordat er een kans was dat er mensen voorbij zouden komen maar ze wilde zeker niet het risico lopen dat een van haar buren haar met blote tieten in een taxi zou zien zitten. Ze besloot er voor te zorgen om alles een beetje sneller te laten gaan en pakte het piemeltje van de taxichauffeur vast. Met een paar rukken had ze hem stijf en begon ritmisch aan de pik te trekken. Ze kon nog net een glimlach onderdrukken, nog even en ik ben een expert dacht ze toen ze de gebeurtenissen van de avond ervoor er bij haalde. 

De chauffeur ging onderuit zitten en liet dit onverwachte genot over hem heenkomen. Toen ze na een minuutje of 7 het pikje voelde schokken vroeg ze heel lief of hij een zakdoek bij zich had. De man wist een ouderwetse geruite zakdoek uit zijn binnenzak op te duikelen “van m’n vrouw gekregen voor mijn 60ste verjaardag” wist hij er zwaar ademend uit te krijgen.  Jolanda pakte de zakdoek en wreef er mee over zijn eikel terwijl ze zachtjes door bleef trekken. Dit was teveel voor de man die met een zware grom klaarkwam. Jolanda ving alles professioneel op in de zakdoek en gaf de man een kus op z’n voorhoofd. “Tjeezus”, zei de man, “dit is veel lekkerder dan als ik het bij mezelf doe”.

Jolanda liet haar topje weer zakken en glimlachte nog een keer lief naar de man. “Ik moet nu echt gaan” zei ze “en heel veel sterkte met uw vrouw”. “Hier heb je mijn kaartje. Als je een taxi nodig heb bel me maar en dan betaal je de helft van de ritprijs. Dit was een heerlijke ervaring maar ik heb wel het gevoel dat ik ontrouw aan mijn vrouw ben” zei de man. Met een “bedankt voor de geweldige ervaring” van de dankbare taxichauffeur stapte Jolanda uit de auto en zorgde dat ze binnen was voordat haar buren naar buiten kwamen. Ze gooide haar kleren in de wasmand en besloot om een heerlijk warm bad te nemen. Dan kon ze nog eens rustig nadenken over wat er allemaal in de afgelopen 24 uur gebeurd was.

 

 

copyright@xplezier

Voor meer info of vragen klik hier