0

1. Jolanda - de ontmoeting

De ontmoeting was onverwacht, het hoofd van Jolanda stond helemaal niet naar relationele bullshit omdat ze net uit een langdurige relatie kwam. Haar ex-vriendje had besloten dat een dikke mannenlul toch beter aanvoelde dan een zacht en strak kutje. Haar gevoel voor eigenwaarde was in sneltreinvaart naar beneden gedoken toen hij met het bericht kwam dat samenwonen met ene Klaas beter was voor beiden.

Het uit elkaar gaan kostte nog geen twee dagen en toen zat ze met een hoofd vol gedachten en een half leeg huis naar het plafond te staren. Ze kon zich niet concentreren op de televisie en besloot om naar de nabijgelegen kroeg te gaan om zich eens goed vol te laten lopen. De buurtkroeg was niet echt een plek waar ze vaak kwam. Ooit een paar keer een wat glaasjes met vriendinnen gedronken maar haar voorkeur ging toch meer uit naar de trendy clubs waarvoor je de stad in moest.


Na zich snel opgemaakt te hebben liep ze de paar honderd meter naar de kroeg met de originele naam “de Zaak”. “leuk ja”, dacht ze nog, “voor al die mannen die naar vrouwlief thuis bellen dat ze nog op de Zaak zitten”. Het was vroeg op de avond en er waren weinig gasten. Ze ging met een blik waar een getergde feminist in haar maandelijkse periode trots op zou z ijn aan de bar zitten. De paar mannen die aanstalten maakten om een gesprek met haar te beginnen wist ze met één opmerking weer terug naar af te sturen.

Na haar vijfde Baco begon het leven er een stuk rooskleuriger uit te zien en toen ze een klein kuchje achter zich hoorde draaide ze zich om met iets dat wat weg had van een glimlach op haar gezicht. “Hoi Jollie, tijd niet gezien, hoe gaat het met je?” Ze moest deze informatie even op zich in laten werken en keek wat troebel naar de persoon die voor haar stond. “Hee Wil, wat doe jij hier nou?” in plaats van een “goh, leuk je te zien”.

Wil, of Willem, het koosnaampje dat Jolanda vroeger aan haar oppaskind gaf, keek haar een beetje ongemakkelijk aan en begon een beetje stotterend “Euh, ik woon hier sinds kort in de, euh, buurt want ikkuh studeer nu hier”. “Oh wat leuk, kom even bij me zitten” zei Jolanda terwijl ze bemoedigend op de kruk naast haar tikte. “Vertel me alles, ik heb je al zolang niet gezien”.  De emotionele toestand was duidelijk doorgeslagen naar de positieve kant merkte ze zelf vaag op. Een beetje aandacht kan nooit kwaad en wat is Wil trouwens goed groot geworden was het andere dat even snel door haar heen ging.


Toen het voormalige oppaskind over zijn eerste schroom heen was begon hij met een lang verhaal waarbij Jolanda af en toe serieus aandachtig knikte. De Baco’s voor haar en biertjes voor Wil bleven ondertussen doorgaan en ze merkte dat ze voorzichtig zijn kant opging. Een aantal maal was er al beencontact geweest en had ze met haar hand “per ongeluk” vluchtigjes over zijn rug gestreken.

“Maar wat ben jij nog steeds verschrikkelijk mooi, ik was vroeger straalverliefd op je” bekende Willem “hoe is het trouwens met Jean?” was de volgende vraag. Jolanda schrok op uit haar gedachten en liet het voorgaande even op haar inwerken. “Mooi, verliefd, Jean?”.  Die, en nu volgden een paar woorden die een net meisje nooit zou gebruiken, latente flikker laat zich tegenwoordig in zijn kont neuken. Ze schrok van haar eigen uitbarsting en keek met rode koontjes naar Wil die troostend een arm om haar heensloeg. Haar huilbui kon ze gelukkig inhouden en dapper wenkte ze de barman voor nog een rondje.

“Maar goed, dat is een lang verhaal en daar ga ik je nu niet mee vermoeien”, zei Jolanda om de goede sfeer erin te houden, “ga maar door over dat mooi, dat klonk goed”. Wil, die door de biertjes een stuk dapperder was geworden dan dat hij ooit voor mogelijk had gehouden, zei nu met een hele serieuze blik in zijn ogen. “Toen jij vroeger op me paste wist ik nooit hoe snel ik naar mijn kamer moest om mijn pik uit mijn broek te halen en voor een ontlading te zorgen”.  “Zo”, merkte Jolanda droog en berekend op, “dat moet dan een heleboel keer geweest want ik heb bijna drie jaar lang dagelijks op je gepast”.

“Ach”, merkte Wil op, “ik trok me wel vier of vijf keer per dag af toendertijd.”
“En nu?”, vroeg Jolanda verleidelijk want door de Baco’s en het geile idee dat iemand zich op haar aftrok was ze een stuk losser geworden. Doordat hij nooit echt verder met vrouwen was gekomen vanwege zijn verlegenheid en hij op zijn 18de nog steeds maagd was wist Wil niet zo goed wat hij met de situatie aan moest. Het bier deed echter wonderen “nu nog steeds en jij komt er ook nog vaak in voor want ik ben je nooit vergeten.”

 

 

Jolanda voelde signalen naar haar kutje gaan die voor een warme prikkeling zorgden. “Dat zou ik best wel eens in het echt willen zien” mijmerde ze voor zich uit terwijl ze Wil zo strak als het kon na 9 Baco’s in de ogen bleef kijken. Wil was ook weer niet zo naief dat hij een hint niet zag en in een nieuw wereldrecord lag er geld op de bar en had hij zijn 29-jarige voormalige oppas al bij de garderobe. “Welke is van jou?” riep hij met overslaande stem om boven het geluid uit te komen. Het was al een stuk later geworden en pas nu zag Jolanda hoe vol de kroeg zat. Veel tijd om daarover na te denken kreeg ze echter niet . Wil had haar buiten voordat ze pap kon zeggen en beende met haar aan zijn arm richting zijn studentenpaleisje.

Hij deelde een appartement dat zijn ouders hadden gekocht met zijn zus die in dezelfde stad studeerde. Allebei hadden ze een eigen ingang en hun prive-omgeving. Hij dankte god op zijn blote knieen voor deze luxe. Binnengekomen schonk hij nog een Baco in voor Jolanda die deze wat voorzichtiger achteroversloeg dan de 10 in de kroeg. Uitdagend ging hij voor haar staan en liet zijn broek zakken. De alcohol had hem overmoedig gemaakt en het kon hem niet eens schelen of zijn voormalige oppas misschien wel eens gillend het huis uit zou rennen. Dat is het laatste wat Jolanda deed, ze keek met grote ogen naar de pik die tevoorschijn kwam en haar mond ging een beetje open terwijl ze haar lippen likte. Het was dan misschien niet de grootste maar een goede middelmaat en ze voelde het nat worden in haar kut.

Wil begon langzaam aan zijn pik te trekken die direct groter werd. Gebiologeerd stond Jolanda op van de bank en drukte zich tegen Wil aan. Ze nam zijn stijve piemel in haar handen en trok in hetzelfde tempo door als Wil had gedaan. Hij pakte haar bij haar middel want ze stond verdacht te zwaaien, wat ook niet zo gek was met haar alcoholconsumptie. “Ik wil je schat”, fluisterde hij in de oren van Jolanda die besloten had alle remmingen overboord te zetten. Hij was tenslotte al achtieneneenhalf dus ze zou niet eens problemen met de politie krijgen.

Langzaam ging ze door haar knieen en nam de dikke kloppende pik van Wil tussen haar lippen. Het duurde niet lang voordat ze hem voelde schokken. Ze duwde een vinger in zijn anus om hem verder te stimuleren want als er toch geneukt zou worden dan wilde ze er lekker lang van genieten en dan kon de eerste lading er maar beter snel uit zijn. Wil kon zich niet meer inhouden en met een diepe kreun voelde hij het sperma opborrelen en spoot alles in de gewillige mond van zijn voormalige oppas. Die deed wat ze al lang niet meer gedaan had door het ontbreken van seks met haar ex, ze slikte alsof haar leven er vanaf hing. En nu het echte werk dacht ze bij zichzelf toen ze liefdevol de nog stijf staande pik van Wil schoonlikte.

copyright@xplezier

Voor meer info of vragen klik hier