0

De grote borsten van Sylvia - deel 3 - de buurvrouw

Sylvia liet de twee tortelduifjes na de heftige vrijpartij in de gang van haar huis lekker hun gang gaan waarop de twee besloten om samen naar de film te gaan om elkaar nog beter te leren kennen. Stevig gearmd liepen ze het tuinpad af en Sylvia had al snel door dat Karin deze catch niet meer zou laten gaan. Een grote pik en nog lief ook dat was precies waar Karin naar op zoek was.

Ze hadden ondertussen al gedoucht om de geur die het seksfestijn had achtergelaten van zich af te wassen. Toen Arjan zich aan het afdrogen was had Karin Sylvia even apart genomen en haar een diepe tongzoen gegeven terwijl ze met haar vinger even snel over de clitoris van haar beste vriendin was gegaan. “Bedankt” was het enige dat ze zij toen ze weer haar aandacht aan Arjan ging besteden. Die liet zich maar al te graag bemoederen door zijn nieuwe vriendin en binnen no-time was hij klaar om met haar een bezoekje aan de bioscoop te gaan brengen.

Sylvia besloot om er een lekker avondje op de bank van te maken en misschien later nog even met haar vibrator aan de gang te gaan. Haar moeder had net gebeld en haar, een beetje dronken, medegedeeld dat ze die nacht niet thuis zouden komen maar in een hotel zouden blijven slapen. Lekker rustig dacht Sylvia en wenste haar moeder een fijne en romantische nacht.

Ze had net een oversized t-shirt aangedaan en was met opgetrokken knieen op de bank gaan zitten toen de deurbel ging. Vast Arjan en Karin die iets vergeten zijn dacht ze nog terwijl ze de deur opendeed. Sylvia was dan ook lichtelijk verbaasd toen ze haar buurvrouw, de moeder van Arjan, voor de deur zag staan. “Dag mevrouw de Vries” zei ze dan ook lichtelijk verbaasd. “Hoi Sylvia, ik wilde je niet storen maar weet jij misschien waar Arjan is. Hij kwam zijn telefoon ophalen en ik heb hem geprobeerd te bellen want mijn computer doet raar maar hij nam niet op.”

Niet zo gek dacht Sylvia bij zichzelf en nodigde haar buurvrouw uit om naar binnen te komen. “Hij is met een vriendin van mij naar de bioscoop toe, ik denk dat hij vergeten is om het even te laten weten” op het moment dat ze het zei zag ze de telefoon van Arjan liggen op het gangkastje liggen. Haar buurjongen was het ding waarschijnlijk in het heetst van de strijd vergeten en aangezien hij op trillen stond hadden ze de telefoon ook niet gehoord.

Haar buurvrouw volgde haar blik en zag de telefoon liggen “vandaar dat hij niet opnam. Maar vertel eens” vroeg ze enthousiast “is het een leuk meisje die vriendin van jouw? Is het serieus? Hebben ze verkering? Vertel me alles”. Mevrouw de Vries was allang blij dat haar zoon eindelijk een vriendin had, misschien dat hij wat minder achter zijn computer zou zitten en eindelijk een echt sociaal leven op zou bouwen.

Sylvia probeerde alle vragen tegelijk te maar kon met moeite tussen de ratelende buurvrouw doorkomen. “Zal ik anders even naar uw computer kijken” kon ze er nog net tussenbrengen. “Als je dat zou willen doen graag”.

“Ik zal even snel wat aantrekken, wacht u anders even op de bank” zei ze terwijl ze snel de trap opliep. Even snel de computer doen en dan weer op de bank dacht ze nog terwijl ze zich in een jogging pak hees. De bovenkant van het pak was eigenlijk iets te klein omdat het te heet gewassen was maar het zat heerlijk en daarom droeg ze het als “huispak”.

Ze ging gauw weer naar beneden en volgde Mevrouw de Vries naar haar huis toe. “Heb je trek in een wijntje?” vroeg de buurvrouw die besloten had om op haar vrije zaterdagavond lekker achter de computer te gaan zitten en te kijken of er iemand vrij was om mee te chatten. Sinds haar man bij haar weg was had ze geen andere man meer gehad en de zaterdagavond chatgesprekken waren zo ongeveer haar enige uitlaatklep buiten haar vibrator om. Sylvia ging achter de computer zitten en hoewel ze niet zo’n expert als Arjan was zag ze al snel wat er aan de hand was. Het chatprogramma hoefde alleen maar opnieuw geïnstalleerd te worden. Na het opnieuw opstarten van de computer startte ze ook het chatprogramma op en zag bij het inloggedeelte “Lesbian_Slave_42” staan. De computer had de instellingen bewaard van het programma en ze keek haar buurvrouw opeens met hele andere ogen aan.

Ze haalde de inlognaam vlug weg en riep opgewekt de buurvrouw die bezig was om wat toastjes te maken. “Oh, je bent een schat weet je dat”, ze kreeg een heerlijke witte wijn in haar handen gedrukt en samen gingen ze aan de tafel in de keuken zitten waar ze eerder al cola gedronken had. Sylvia nam de buurvrouw eens goed op en zag onder het strakke zakelijke pakje een prachtige vrouw. Lang blond haar, Cup D borsten en lange benen uitkomend in een strak kontje. Voor een vrouw van 42 mocht ze er zeker nog zijn. Het was haar ook al opgevallen dat Mevrouw de Vries al een paar keer  heimelijk naar het strakke bovengedeelte van haar jogging pak had gekeken.

Ze was in de gauwigheid vergeten om een bh aan te doen maar haar Cup E borsten stonden nog fier overeind en hadden geen last van de zwaartekracht. Ze kletsen over van alles en nog wat toen de telefoon ging. Het bleek Arjan te zijn die vroeg of hij later thuis mocht komen want hij ging uit. Hij belde met de telefoon van Karin en zijn moeder voegde liefjes toe “je komt haar toch wel nog voorstellen he?” en wenste hem een fijne avond toe.

“Hij gaat met zijn mysterieuze vriendin de bloemetjes buiten zetten” zei ze glimlachend toen ze een nieuw glas wijn voor zichzelf inschonk. Ze keek vragend naar Sylvia die haar glas omhoog hield. Drinken was niet echt iets voor Sylvia maar ze voelde zich in een heerlijke bui en besloot af te wachten wat de avond zou brengen.

“Noem me maar Angelique” zei de buurvrouw die het wel een beetje had gehad met “Mevrouw de Vries”, ze voelde zich plotseling oud bij haar knappe buurmeisje. “Ik ga even wat makkelijks aantrekken als je het niet erg vindt?”. Ze was makelaar van beroep en had de hele zaterdag al in haar mantelpakje met klanten rondgelopen.

Sylvia zat ondertussen in gedachten verzonken van haar toastje te eten en er vormde zich een nieuw plan in haar hoofd. “Lesbian_Slave_42” had haar niet losgelaten en ze wilde plotseling weten hoe het zou voelen om de lippen van Mevrouw de Vries, oh nee, Angelique op haar kutje te voelen. Het neuken met Arjan was leuk geweest maar ze mistte iets dat ze voor zichzelf niet kon verklaren maar toen ze Angelique weer naar beneden zag komen wist ze het zeker. Haar blonde buurvrouw was haar volgende prooi.

Angelique had een makkelijke blouse aangedaan waar naar het idee van Sylvia net een knoopje teveel van openstond. Een bh had ze ook niet aangedaan want ze zag de prachtige borsten hangen in de blouse. De fles wijn was ondertussen leeg en gezamenlijk besloten ze er nog eentje open te trekken en op de bank op te drinken want daar was het, waren ze giechelend overeengekomen, een stuk gezelliger.

Angelique had net als Sylvia besloten om te kijken wat er allemaal zou gaan gebeuren die avond. Ze was passief ingesteld en wilde helemaal niet dat er een schandaal zou komen als ze haar buurmeisje al te opzichtig zou versieren. Ze wist niet eens of haar buurmeisje dezelfde gevoelens voor vrouwen zou hebben als dat zij had. Buiten dat haar ex een ongelooflijke eikel was waren haar lesbische gevoelens mede oorzaak van de scheiding. Toen ze haar man dan ook betrapt had met de huishoudster besloot ze om er gelijk maar een einde aan het huwelijk te maken. Het was een snelle en pijnloze scheiding geweest want ze was wel zo slim geweest om met haar mobieltje een paar foto’s van haar man te maken terwijl hij hun Spaanse huishoudster lag te neuken.

Ze had het huis gekregen, een goeie alimentatie en godenzijdank mocht Arjan bij haar blijven wonen. Financieel hoefde ze zich geen zorgen te maken maar om iets om handen te hebben had ze een cursus makelaardij gevolgd en was drie keer in de week met klanten op pad gegaan om huizen te verkopen. Angelique bleek een natuurtalent te zijn en voordat ze het doorhad maakte ze minimaal 60 uur per week en verdiende meer dan ze tijd had om op te maken.

Haar spaarzame vrije tijd gebruikte ze om op het internet een uitweg te zoeken voor haar seksuele frustraties. Ze wilde niet een lesbische kroeg inlopen want ze was nog helemaal niet klaar om uit de kast te komen. Haar status en wat Arjan wel niet zou denken waren zeer belangrijk voor haar. Sylvia had alleen iets los weten te maken wat ze alleen nog maar gevoeld had toen ze in een uitgebreide chatsessie met webcam terecht was gekomen met een dominante vrouw. Ze had er wel voor gezorgd dat haar gezicht niet te zien was maar had zich uitgebreid voor de webcam klaargevingerd precies zoals de dominante lesbienne het opgedragen had. De vrouw wilde na de hete sessie niets liever dan een afspraak maar Angelique had het afgewimpeld en snel de webcam uitgezet want na het orgasme waren haar gedachten een grote warboel. Ongeveer dezelfde warboel die ze nu voelde terwijl ze naar het truitje van Sylvia keek die strak om de borsten van haar buurmeisje heenzat. Ze zou anders proberen om haar snel weg te krijgen zodat ze met haar vibrator aan de gang kon om een uitweg te vinden voor haar opgekropte gevoelens.

Ze was dan ook met een half hoofd bij Sylvia die, waarschijnlijk door de wijntjes, er vrolijk op los aan het kwetteren was. “Is er iets?” vroeg Sylvia bezorgd want ze had door dat haar buurvrouw er niet helemaal bij was. “Euh, nee, nee…” zei Angelique “ik ben een beetje moe en wil eigenlijk naar bed. Vindt je het heel erg dat we een volgende keer gezellig verder praten?”. “Ja”, zei Sylvia die doorhad dat haar buurvrouw  door twijfel verscheurd werd.

Ze trok haar trui over haar hoofd heen en zorgde ervoor dat haar buurvrouw een goede blik kreeg op haar naakte borsten. “Ik wil dat je ze zoent, nu” zei ze op een dominante toon. Het was nu of nooit had ze besloten en als ze de situatie verkeerd had ingeschat kon ze altijd nog de drank de schuld geven.

Angelique wist even niet wat ze moest doen en besloot haar muurtje op te werpen. “Wil je wel eens heel gauw je trui aandoen en niet zo’n brutale mond opzetten. Wie denk je wel dat je bent?” probeerde ze pinnig uit haar mond te laten komen. Sylvia had haar echter zien staren en wist instinctief dat ze nu moest doorzetten.

“Doe je blouse uit en kom hier teef” was het enige dat Sylvia nog zei, toch wel onder de indruk van de reactie van haar buurvrouw was, maar ze besloot door te zetten. Angelique kon moeilijk bevelen weigeren en Sylvia was precies de dominante vrouw waar ze slaaf voor wilde zijn. Ze stond langzaam op en knoopte haar blouse open en liet haar grote borsten, die niet meer zo stevig overeind stonden als die van Sylvia, zien aan haar buurmeisje en liep langzaam op haar af.

“Lik mijn tieten”, Sylvia gaf alleen nog maar korte commando’s aan haar buurvrouw die een soort machine leek te zijn geworden en alleen nog maar aan het genot van haar buurmeisje dacht. Sylvia voelde de volle lippen van Angelique om haar tepel en kreeg het heerlijke tintelende gevoel weer terug waar ze eerder die avond ook al last van had. Het blonde keurig gekapte kapsel van haar buurvrouw bewoog ritmisch mee met de likkende bewegingen die ze over de tepel van Sylvia maakte. Sylvia gaf er een ruk aan en dwong haar buurvrouw op haar knieen op de grond. “Zitten blijven” zei ze terwijl ze haar joggingbroek uittrok. Ze had geen onderbroek aangedaan en haar kaalgeschoren kutje was nat van de opwinding.

Ze liep naar de buurvrouw toe en pakte haar had bij het haar en drukte het zicht van Angelique tegen haar kut aan. Hoewel ze zeker wist dat ze lesbisch was had Karin nog nooit een andere vrouw gebeft en ging voorzichtig met haar tong over de clitoris van Sylvia heen. “Harder trut” was het enige dat Sylvia nog zei terwijl ze het hoofd van Angelique nog steviger tegen haar kut aandrukte zodat de buurvrouw bijna geen adem meer kon halen.

Angelique had nu wel door wat er van haar verwacht werd en begon snel met haar tong over de clitoris van Sylvia heen te gaan. Die kon zich met moeite staande houden toen ze haar buurvrouw met volle overtuiging haar kutje voelde likken. Ze was machtsdronken geworden, een gevoel dat ze al eerder bij Arjan had ontdekt maar waar ze zich nu helemaal in kon uitleven.

Tien minuten lang deed de buurvrouw haar uiterste best om het Sylvia naar haar zin te maken. Ze ging met haar vingers razendsnel over haar eigen clitoris heen omdat ze van Sylvia zichzelf wel mocht vingeren maar ze mocht niet klaarkomen. Het kostte haar alle moeite van de wereld om aan dit bevel te voldoen. Ze was dan ook opgelucht toen ze eindelijk “ik wil je horen klaarkomen” te horen kreeg en zich volledig kon laten gaan. Tijdens het orgasme bleef ze zo goed en kwaad als het ging doorlikken en maakte zoveel mogelijk geluid om haar buurmeisje tevreden te stellen.

Die duwde haar hoofd weg en ging uitgebreid op de bank liggen. Ze zat al een tijdje tegen het klaarkomen aan maar wilde het nog even uitstellen om te zien hoever ze met de buurvrouw kon gaan. Nadat Angelique was bijgekomen van haar orgasme was dan ook het eerste dat ze te horen kreeg de opdracht om zich volledig uit te kleden. Ze wist niet hoe snel ze uit haar kleren moest stappen en toonde zonder enige schaamte, waar ze zich van binnen over verbaasde, haar kutje aan Sylvia die niet kon wachten om het aan een nader onderzoek te onderwerpen.

“Kom hier” zei ze met een minder dominante stem dan eerst want ze had wel door dat haar buurvrouw alles voor haar zou doen. Ze ging goed liggen op de bank zodat haar buurvrouw erbij kon en zei dat ze met haar kutje boven haar gezicht moest komen. Sylvia proefden de kutsappen die hevig vloeiden na het sterke orgasme dat Angelique net had gehad. Ze ging tergend langzaam met haar tong over de opgezwollen clitoris heen en bracht haar tong af en toe naar binnen.

Angelique die nog zeer gevoelig was na het orgasme deed haar uiterste best om dat niet te laten merken. Ze wilde niet dat Sylvia boos op haar zou worden. Na een tijdje begon de tong van Sylvia heerlijk aan te voelen en ze merkte dat ze met haar onderlijf draaiende bewegingen begon te maken om dat heerlijke gevoel vast te houden.

“Ik doe alles voor je. Ik doe alles voor je.” bleef ze maar zeggen tegen haar buurmeisje die voelde dat Angelique op het punt van een nieuwe orgasme stond. “Ga voor me staan en blijf stil staan” zei ze net op het punt dat haar buurvrouw klaar zou komen. Angelique volgde het bevel direct op en ging, ondanks dat ze eigenlijk klaar had willen komen, voor Sylvia staan die met haar knieen op de bank was gaan zitten. Haar buurmeisje pakte haar borst en begon uitdagend met haar tepel over de clitoris van Angelique te wrijven die haar uiterste best deed om stil te blijven staan.

“Dus jij doet alles voor me slet?” zie Sylvia een stuk minder lief dan daarnet. “Ja, Sylvia alles. Ik ben van jou” reageerde Angelique direct. Sylvia zag de mogelijkheden die haar nieuwe relatie met haar buurvrouw op zou kunnen leveren en besloot haar niet meer te laten gaan. Een dikke pik was leuk maar een vrouw die alles voor haar deed en precies wist hoe ze haar klaar moest likken was een stuk beter.

“Dus als ik je vraag of je je zoon gaat pijpen dan doe je dat?” vroeg Sylvia streng. Angelique wist even niet wat haar overkwam en begon te stamelen “euh....ik weet niet…euh….” wist ze er met een rood hoofd uit te brengen terwijl Sylvia met haar tiet over haar clitoris heen bleef wrijven. “Doe je alles voor me of niet?” stelde Sylvia als laatste ultimatum.

Het idee om haar zoon te pijpen was nooit in haar opgekomen. Dat was incest en dat hoorde niet. Ze wist wel dat hij een dikke pik had omdat ze hem een keer betrapt had terwijl hij zich stond af te trekken onder de douche. Ze had gebiologeerd staan kijken en had, nadat hij zijn zaad tegen de wand van de douchecabine had gespoten, stilletjes de deur achter zich dichtgetrokken en was in verwarring weer weggegaan. Het zien van haar zoon die zich aan het aftrekken was had haar meer gedaan dan ze zelf wilde toegeven. De ultieme taboe, moeder en zoon. Ze had het echter naast zich neergezet en keek voortaan goed uit wanneer ze onverwacht de douche of zijn kamer binnenstapte om een herhaling van het incident te voorkomen.

Resoluut nam ze nu echter een besluit. Ze zat er al over haar oren in en wist dat ze Sylvia niets kon weigeren. “Ja” zei ze ferm “als jij wilt dat ik mijn zoon pijp dan doe ik dat”. Sylvia keek haar breed glimlachend aan, dit kon nog wel eens een heerlijke tijd worden. Ze had gekeken tot hoever ze kon gaan met haar machtsspelletje en wist nu zeker dat haar buurvrouw alles voor haar zou doen en er vormden zich steeds meer perverse voorstellingen in het hoofd van Sylvia.

“Kom dan nu maar lekker klaar op mijn tieten” ze zei zachtjes en direct begon Angelique tegen haar tiet aan te rijden die Sylvia stevig tegen haar kut aangedrukt hield. Met een heftige grom en een gekromde rug kwam ze uiteindelijk klaar en ze moest de schouders van Sylvia pakken om te blijven staan.

“Nu mag je mij klaarmaken” zei Sylvia nadat de buurvrouw weer een beetje bijgekomen was. “Duw die vingers in m’n kut en zorg dat ik snel klaarkom”. Angelique gehoorzaamde direct en stak drie vingers in de drijfnatte kut van Sylvia die er heerlijk voor was gaan liggen. Ze had haar benen opgetrokken om haar buurvrouw makkelijk toegang te geven tot haar kutje en spande haar kutspieren strak om de vingers van Angelique die met haar andere hand over de hete clitoris van haar buurmeisje wreef.

“Oh ja, Oh ja” riep Sylvia terwijl ze haar orgasme op voelde komen “mond erop” wist ze nog net uit te brengen, iets dat Angelique gelijk deed. De heerlijke tong was precies genoeg om Sylvia die al supergeil was over de rand te trekken. Ze  pakte het hoofd van Angelique stevig vast en drukte die tegen haar kut aan terwijl ze gillend klaarkwam. Angelique wist even niet wat haar overkwam want ze kreeg de volle lading van haar buurmeisje die haar gezicht volspoot. Sylvia kon, als ze echt opgewonden was, spuiten en dat was precies wat er gebeurde. Ze likte alles op om het zo lekker mogelijk te maken voor haar nieuwe meesteres en keek Sylvia vragend aan.

“Voor volgende week wil ik dat je wat online inkopen doet” zei haar buurmeisje terwijl ze Angelique stevig vastpakte om te knuffelen. “Je gaat een voorbinddildo, een paar vibrators, handboeien, een halsband, een riem  en een latex catsuit kopen”. Angelique knikte alleen maar en was dolblij dat ze in de armen van haar jonge meesteres lag die blijkbaar zeer tevreden over haar was. Ze had een nieuw doel in het leven en dat was het Sylvia naar de zin maken.

“Volgende week zaterdag nemen we een hotelkamer in Antwerpen en zorg dat Arjan en zijn nieuwe vriendin ook meegaan. Voor allebei een tweepersoons kamer en zorg dat het grote kamers zijn” zei Sylvia die alweer een nieuw plan had bedacht. “Ik zeg wel tegen mijn ouders dat we een weekend weggaan en als ze bellen dan bevestig je dat”.

Hier lag ze dan, als 42-jarige vrouw in de armen van een 18-jarig meisje en kon alleen maar knikken op alle bevelen die ze kreeg. Ze voelde zich gelukkiger dan ze zich ooit gevoeld had.