0

Geile blonde buurvrouw met catsuit komt niets tekort

 

Het moest niet gekker worden, had mister “ik kom je vanavond stevig uitwonen” op het laatste moment afgebeld omdat zijn vrouw plotseling niet hoefde te werken die avond. Karin zou ook direct met die getrouwde sukkel stoppen ondanks dat hij een pik had waar menig man trots op mocht zijn. Ze zat er al helemaal klaar voor in haar superstrakke latex catsuit die ze speciaal gekocht had om hem te verrassen. 

De scheldwoorden die hij door de telefoon naar zijn hoofd geslingerd had gekregen waren meer dan duidelijk en anders was het “blijf voortaan uit mijn buurt” genoeg om het hem echt te laten begrijpen. Ze baalde als en stekker en ging met een enorme pruillip en zwaar chagrijnig op de bank zitten naar de televisie te kijken toen na een tijdje de bel plotseling ging. 

“Hij zal toch gvd niet alsnog langskomen” was haar eerste gedachte en boos stampte ze naar de deur toe. “En wie denk je wel niet dat je bent om nog te denken dat je hier welkom bent”, schreeuwde ze uit zonder eigenlijk goed gekeken te hebben wie voor de deur stond.

“Euh, je nieuwe buurman, maar ik merk dat het niet goed uitkomt dat ik me even voor kom stellen dus ik ga meer weer”, zei Mark, de nieuwe buurman, terwijl hij zijn ogen niet af kon houden van de blonde vrouw in haar strakke catsuit.

“Heb ik wat van je aan ofzo?”, zei ze al wat minder fel omdat het haar wel beviel wat ze zag. Misschien was de avond nog niet helemaal verloren.

“Nou, het is niet elke keer dat als ik me voor kom stellen dat er zo’n prachtige vrouw in zo’n mooie catsuit de deur opendoet”. “Fuck”, dacht ze, “helemaal vergeten om dat ding uit te doen. Maar goed, tenminste iemand die het weet te waarderen”.

“Ja, dat is een lang verhaal wat ik nog wel een keer vertel maar kom binnen. Wil je koffie of een biertje”. “Doe maar bier”, zei Mark die probeerde de bobbel in zijn broek te verbergen want wat was dit een verschrikkelijk lekkere buurvrouw. Hij kon vanaf de bank in de kamer net de keuken inkijken en zag hoe ze bukte om een flesje bier uit de koelkast te halen. Haar heerlijke kontje was goed te zien in de strakke catsuit en hij kon zich niet aan het feit ontrekken dat ze er wel erg opvallend mee zwaaide.

Karin had ondertussen de rits van de catsuit verder opengaan zodat haar mooie cup C goed zichtbaar was. Ze liep naar de bank toe en gaf Mark zijn flesje bier er voor zorgend dat ze zich voorover moest buigen zodat hij een goed zicht had op haar strakke tieten.

Karin ging naast hem zitten en er ontstond een geanimeerd gesprek waarbij ze zorgde veel te lachen om zijn grapjes en af en toe haar hand op zijn been liet rusten. “Als die sukkel het nu nog niet doorheeft rand ik hem zelf aan”, dacht ze bij zichzelf toen Mark, nadat ze voor de zoveelste keer voorovergebogen had, eindelijk iets durfde te doen.

Hij sloeg zijn arm om de mooie blonde vrouw heen en trok haar naar zich toe. Hun tongen hadden elkaar al snel gevonden en de hand van Karin kneedde zachtjes de harde pik van haar buurman door zijn spijkerbroek heen terwijl Mark zijn handen de rits van haar catsuit naar beneden getrokken hadden en nu druk bezig waren met haar zeer gevoelige tieten.

Ze kon een kreun niet onderdrukken en legde haar hoofd tegen de schouder van Mark aan. Die had ondertussen de catsuit al bijna uitgetrokken en was druk bezig met een vinger bij haar natte kutje. Hij stopte even wat hem op een grom kwam te staan die veranderde in een harde kreun toen ze zijn bedoeling doorhad. Ze ging er goed voor liggen en Mark ging met zijn mond naar beneden totdat zijn tong haar clitoris gevonden had. Hij bleek een expert te zijn in het beffen en ze pakte al snel zijn hoofd vast en ging tegen zijn tong aanrijden. Mark versnelde het ritme waarmee zijn tong over haar clitoris ging en stopte twee vingers in haar kut die hij steeds sneller op en neer liet gaan. Dit was na tien minuten teveel voor zijn nieuwe buurvrouw die zwaar kreunend klaarkwam en Mark zijn gezicht die toch al aardig nat was nog natter maakte.

Ze stond op en stroopte de hele catsuit van haar lichaam af en Mark zag dat ze inderdaad een strak lichaam had waar de catsuit als een tweede vel overheen had gezeten. Ze liep naar Mark toe en duwde hem op de bank en opende zijn spijkerbroek waardoor zijn lul eindelijk de vrijheid had gevonden nadat hij erg vast had gezeten. Een goedkeurend fluitje ala een bouwvakker kon er af bij Karin die gulzig aan de dikke pik begon te zuigen. Steeds sneller ging ze met haar hoofd heen en weer en gooide af en toe haar hoofd naar achter om naar adem te snakken zodat haar lange blonde haren door de lucht zweefden. Iets waar Mark wel van hield want zelf zonder mond er omheen bleef zijn pik schokken. 

Karin, die wist van ex-vriendjes dat ze goed kon pijpen, stak haar tong in het pisgaatje van de heerlijke eikel en maakte haar nieuwe buurman helemaal gek. Telkens als ze voelde dat hij op het punt stond om klaar te komen stopte ze even en kneep aan de onderkant van zijn pik. 

“Zeg maar als je klaar wilt komen”, zei ze hees toen ze hem voor de derde keer op het randje had laten zitten. “Oh ja, oh ja, maak me klaar, maak me klaar”, was het enige dat Mark nog wist uit te brengen. 

Karin maakte er nu een heel showtje van en ging met staan en boog met haar hoofd naar beneden. Haar handen rusten op de bank en ze ging met haar tong over de eikel heen wat ervoor zorgde dat hij bijna zijn lading tot achter in haar keel spoot. Hij wist zich echter nog even in te houden want hij wilde genieten van die heerlijke lange benen van Karin en haar strakke tieten. Toen ze echter in deze stand zijn hele pik in haar mond nam en een paar keer op en neer ging werd het hem teveel. Grommend kwam hij klaar en spoot alles wat hij had keurig in de mond van zijn heerlijke geile buurvrouw. Deze slikte alles keurig door zonder een druppel te missen. Nadat ze zijn laatste zaad eruit gezogen gaf ze hem een dikke tongzoen waarbij hij zijn eigen sperma proefde en vroeg liefjes wanneer hij weer eens een kopje suiker kwam lenen.