0

2. Janine in de sekswinkel

Hier is deel 1 van Janine in de sekswinkel te vinden.

 

De volgende ochtend was ze vroeg op en besloot om direct naar de sekswinkel te gaan. Het salaris dat Frans haar genoemd had was meer dan ze als kunsthistorica zou verdienen en ze zou er goed van kunnen leven. Ze kreeg een brede glimlach toen Frans zag wie zijn winkel kwam binnenlopen. Hij gooide snel het bordje dat aangaf dat de winkel dicht was op de deur en nam haar mee naar het kantoortje achter de winkel.

 

De details werden doorgenomen en Janine was snel om. Als het niets zou zijn, kon ze altijd nog terugverhuizen naar haar ouders op het platteland. Ze zou een week door Frans ingewerkt worden en daarna moest ze de hele winkel zelf runnen. Normaal stond hier een langere tijd voor maar aangezien Janine had laten zien over een goed stel hersens te beschikken bleek Frans het wel aan te durven met haar.

 

“Hoe was je vibrator” vroeg hij aan Janine nadat alle papieren ondertekend waren. Janine kreeg gelijk een rood hoofd en mompelde iets van “wel goed” en dacht aan het heftige orgasme dat ze gisteravond had gekregen. “Als je overigens wat uit de winkel wilt kan je het tegen inkoopprijs krijgen en als bonus mag je af en toe wat lingerie uitzoeken” zei Frans tegen Janine die nog steeds een rood hoofd had.

 

Frans begon met uitleggen hoe het allemaal in zijn werk ging in de winkel en Janine zat ademloos naar hem te luisteren. Ze was verliefd op hem aan het worden en voelde vlinders in haar buik. Zijn stem was heerlijk om te horen en gezien zijn strakke t-shirt had hij nog een heerlijk lichaam ook. Janine had ooit een vriendje gehad waarmee ze wat zoende en die ze ook wel eens afgetrokken had maar verder waren ze nooit gegaan. Dit was anders. Frans mocht, als hij het juist aanpakte, alles met haar doen.

 

Frans, die veel ervaring had met vrouwen, zag de verandering in Janine en besloot zijn kans te wagen want hij had gisternacht de hele nacht aan deze prachtige vrouw moeten denken. Ze was niet alleen slim en knap maar ze had ook nog eens enorme borsten, iets waar Frans voor viel. Nadat hij haar uitgelegd hoe het met de prijzen van de vibrators zat had hij een anale vibrator gepakt en tegen haar gezegd dat ze moest proberen deze aan haar te verkopen.

Janine, die net nog vol zelfvertrouwen was, voelde dit als sneeuw voor de zon verdwijnen. Ze pakte de vibrator aan en begon met veel eeeeuuuhhh en stotterend tegen Frans te praten die zich voordeed als een van de rijkere klanten. In  al haar zenuwen drukte ze vervolgens op het knopje waarmee de anale vibrator aanging en ze wist even niet meer waar ze moest kijken. Frans pakte het apparaat op en vroeg of hij het mocht testen met een twinkeling in zijn ogen. Normaal mag dit alleen voor de hele rijke klanten die ’s avonds langskomen en veel gaan bestellen. Janine wist van het gesprek van die ochtend wat er moest gebeuren.

 

Ze leidde Frans naar boven naar een aparte kamer die prachtig ingericht was met een bed met fluwelen lakens en wilde weer verdwijnen toen Frans aanstalte maakt om de vibrator daadwerkelijk te gaan gebruiken. “Kom eens hier schoonheid” zorgde ervoor dat ze in de deuropening bleef staan en zich omdraaide. Frans had zijn broek uitgedaan en ze zag een pik die veel groter was dan van haar vaste vriendje op het platteland. Normaal was ze hard gillend weggerend maar nu bleef ze gebiologeerd naar de pik van Frans kijken. Ze liep langzaam naar hem toe en ging op haar knieen zitten terwijl ze zijn keiharde pik in haar handen nam. Een beetje onervaren maar daarom misschien extra lekker begon ze hem af te trekken. Toen het eerste voorvocht uit de pisbuis kwam besloot iets te doen wat ze nog nooit gedaan had. Ze nam die grote pik in haar mond en begon er aan te sabbelen alsof het een lolly was. Frans kon zijn geluk niet op en begon ritmisch in de heerlijke mond van Janine te stoten. Hij had gelijk al door dat hij het niet lang zou kunnen houden en waarschuwde Janine die haar mond niet van zijn pik afhaalde ze bleef doorlikken en zuigen en zorgde ervoor dat Frans met een rauwe kreet klaarkwam. Janine voelde het hete zaad in haar keel en ze wist dat ze verslaafd was. Dat pijpen vond ze fantastisch.

Terwijl ze aan het pijpen was had ze met haar vrije hand haar kutje gevonden onder haar rokje en was zelf ook al aardig warm geworden. Ze wilde niets liever dan die dikke pik in haar kut voelen. Voor de ontmaagding had ze zelf gezorgd, veel paardrijden bleek niet goed te zijn voor het maagdenvlies. Frans was even helemaal uitgeteld en moest zich vasthouden. Zijn pik was helemaal schoongelikt en hij had de beste pijpbeurt van zijn leven gehad.

 

“Ik wil je hebben” fluisterde ze hees in Frans zijn oor. “Geef me even schat, ik moet even bijkomen” wist Frans er hijgend uit te brengen. Janine wilde eigenlijk niet wachten en besloot haar twee wapens in de strijd te gooien. Ze was niet zo naief dat ze niet wist wat haar enorme borsten teweeg brachten. Ze trok haar coltrui uit en haakte haar bh los waarna haar prachtige borsten, die nog stevig vooruit stonden, tevoorschijn kwamen. Frans stond gebiologeerd te kijken en liet zich door Janine op het bed duwen. Ze hield haar tieten boven zijn gezicht en duwde een tepel in zijn mond. Frans begon te zuigen en pakte met twee handen haar borsten vast. Ze voelde langzaam met kleine schokjes dat het apparaat van haar minnaar weer omhoog kwam en ging met haar borsten naar zijn pik toe. Zijn half stijve pik was nog rood van haar lippenstift en begon aardig overeind te komen. Ze stopte het ding tussen haar borsten en begon hem langzaam af te trekken met haar tieten. Frans werd helemaal gek van verlangen, dit was waarover hij gedroomd had en nog geen dag later gebeurde het. Hij had een week de tijd genomen om haar te versieren maar gelukkig was alles sneller gegaan dan verwacht.

 

Binnen no-time was zijn pik weer op volle oorlogssterkte en Janine, die haar onderbroekje opzij had geduwd, klom op hem en liet zich langzaam op zijn massieve staaf zakken. Gelukkig was ze kletsnat want anders had ze moeite gehad om die harde pik naar binnen te krijgen. Ze liet zich even rusten toen ze helemaal gevuld was en begon hem daarna langzaam te berijden. Al snel had ze haar handen op de gespierde borst van Frans en gooide ze haar hoofd achterover. Het neuken ging steeds sneller en ze wilde niets liever dan dat ze het hete zaad dat ze net in haar mond geproefd had ook haar kutje zou vullen. Frans liet zich ook niet onbetuigd en pakte de vibrator die er de oorzaak van was dat ze nu boven op bed lagen te neuken. Voorzichtig duwde hij het tegen het kletsnatte kontgaatje van Janine die in al haar geiligheid het in eerste instantie niet doorhad. Toen ze echter een scherpe pijn voelde in haar kont hield ze even op met het berijden van haar nieuwe baas en keek ze hem vragend aan. “Ontspan je” zei Frans en duwde voorzichtig de anale vibrator in haar kont en zette hem aan. Na

dat de ergste pijn weg was voelde die harde pik in haar kut en de vibrator in haar kont niet onplezierig aan. Ze begon weer langzaam het ritme te hervatten en voelde de vibrator door het tussenwandje van haar kont en vagina tegen de pik van Frans aan. Het genot begon de overhand te nemen en ze begon steeds sneller op en neer te gaan “ik ga komen, ik ga komen, ik ga komen” wist ze als een soort mantra uit te brengen toen ze overvallen werd door een heftig orgasme. Frans had gewacht tot Janine haar orgasme zou krijgen en spoot terwijl ze heftig aan het schokken was haar kutje vol met heet zaad. Dit was teveel voor de kunsthistorica die met haar ogen begon te rollen en nog een orgasme kreeg waarvan ze uitgeput op de borst van Frans viel.

 

“Weet je”, zei Janine, “toen ze bijkomen was. Volgens mij liggen er nog wat spullen in de winkel die uitgetest moeten worden. Alleen om de klanten beter te kunnen helpen hoor.”