0

1. Janine in de sekswinkel

 

 

Janine had net haar opleiding voltooid en was volleerd kunsthistorica. Ze kwam er echter al snel achter dat sinds de economische teruggang niemand zat te wachten op een kunsthistorica en probeerde ze elk baantje te pakken te krijgen dat ze kon vinden want de huur moest ook betaald worden

 

Ze had al een tijdje op de administratie van een bouwbedrijf gewerkt maar werd helemaal gek van alle oneerbare voorstellen die ze van de bouwvakkers kreeg. Janine was namelijk voorzien van, zoals je dat noemt, een goede bos hout voor de deur, een forse cup E. Ze probeerde zich altijd zo conservatief mogelijk te kleden want ze schaamde zich ontzettend voor haar borsten en ze was bovendien nogal preuts.

 

Het baantje in het Italiaanse restaurant bleek ook niets te zijn want de eigenaar wilde haar wel erg graag opslag geven maar dat hield in dat ze hem toch wel minimaal één keer in de week moest pijpen. Ze was boos en huilend het restaurant uitgerend en liep nu in gedachten verzonken over straat en kwam ongemerkt in een gedeelte van de stad waar ze eigenlijk nooit kwam. Toen ze eindelijk besloten had om dan toch maar weer bij haar ouders te gaan wonen om geld te sparen werd ze ruw uit haar gedachten gehaald doordat ze tegen een vent aanliep die haar chagrijnig toevoegde dat ze moest opletten waar ze liep.

 

Ze was weer helemaal bij de les en keek in de etalage van een sekswinkel die ze nog nooit eerder gezien had. Net op dat moment hing een man een bordje in de etalage waarop stond dat ze hulp zochten. Met een brede glimlach wekte de niet onknappe man Janine naar binnen en vroeg of ze niet toevallig op zoek was naar een baantje. 

“Ja… eigenlijk wel” stammelde Janine, “maar ik denk niet dat ik hier wil werken met al dat seksgedoe”. 

De man moest hardop lachen om de manier waarop dat keurige nette meisje met die gigantische borsten “seksgedoe” uitsprak en vroeg, aangezien hij toch dicht ging voor de lunch, of ze zin had om mee te gaan een hapje eten. Janine die nog een beetje beduusd was van alles besloot dat die vent er wel uitzag alsof hij te vertrouwen was en in een drukke eetgelegenheid kan haar toch niets overkomen.

 

Ze gingen naar een lunchroom niet ver van de sekswinkel vandaan en zaten al snel in een geanimeerd gesprek. De eigenaar van de sekswinkel bleek een hele leuke vent te zijn met een bovenmatige interesse voor kunst aangezien hij een verzamelaar was. Dit bleek niet zijn enige sekswinkel te zijn maar hij had een hele keten. Janine voelde al snel iets tintelen toen ze verdronk in zijn blauwe ogen en besloot te luisteren naar wat hij te vertellen had over het baantje. Het bleek dat zijn sekswinkels alleen maar spullen van hoge kwaliteit verkochten en absoluut niet ranzig waren. De clientele waren voornamelijk de mensen uit de hogere klassen die geld hadden om de dure, speciaal gemaakte vibrators te kopen.

Na de lunch liep Janine mee terug naar de sekswinkel en zag dat de winkels inderdaad klasse hadden en stijlvol waren. “Als je nu morgen terugkomt voor een echt sollicitatiegesprek zorg ik dat alle papieren er liggen voor het geval je ja mocht zeggen” zei Frans, de eigenaar van de sekswinkel. Hier heb je alvast een cadeautje zodat je bekend kan worden met ons produktassortiment en de vibrator alvast kan testen. Frans gaf haar een prachtige vibrator die, gezien het prijskaartje, nooit binnen het budget van Janine had gepast. Het kwam overigens wel goed uit want haar vibrator die ze ooit op een verjaardag had gekregen deed het al een tijdje niet meer en ze schaamde zich om een nieuwe te bestellen.

 

 

Thuisgekomen moest ze de hele tijd aan Frans denken en besloot ze eens te kijken of de speciale vibrator echt zo goed was als hij beweerde. Ze kleedde zich uit, ging op bed liggen en begon haar tieten te kneden. Ze voelde haar kutje langzaam nat worden en ze pakte de vibrator van het nachtkastje. Je hoorde het ding bijna niet maar toen ze het op haar clitje duwde kreeg ze een heerlijke schok door zich heen. Dit had ze nog nooit gevoeld. De vibrator deed meer dan goed z’n werk want ze voelde al binnen een paar minuten een opgekropt orgasme opkomen. Met haar hoofd achterover in het kussen en de vibrator op haar supergevoelige clitoris kwam ze heftig klaar en moest ze haar best doen om het niet uit te schreeuwen. Ze viel in een heerlijke slaap waarbij Frans meer dan eens op kwam duiken om dingen met haar te doen die ze normaal diep in haar gedachten verborgen zou houden.

 

Hier staat deel 2 van Janine in de sekswinkel