0

USB-vibrator, Crave Duet, doet het goed bij vrouwen

Digitale USB Vibrator

De makers van de Crave Duet hebben de vinger op de gevoelige plek gelegd. Hun vibrator annex USB-stick waar je digitale bestanden op kwijt kunt blijkt een gat in de markt te zijn. Het apparaatje wordt in een 8GB en een 16GB versie wordt geleverd.

De digitale opslagruimte oftewel de USB stick zit aan de onderkant van het apparaat terwijl het trillende gedeelte, de vibrator, zich aan de bovenkant bevindt. Volgens de ontwerpster, Tia Ching, is het een stijlvol ontworpen apparaatje. Het opslaggedeelte is een extra dan het echte doel van het project. Het ging haar meer om het design aangezien ze de konijntjes en dolfijntjes die nog wel eens op "normale" vibrators zitten niet begrijpt.

Op het Funding Platform CKIE gaat het project als een dolle. Mensen kunnen zich hier inschrijven om deel te nemen aan het project of voor een instapprijs alvast een Crave Duet te pakken te krijgen. Er was 15.000 dollar nodig maar de teller staat op het moment van schrijven al op bijna 56.000 dollar.

Geen batterijen

Er hoeven overigens geen batterijen in deze vibrator. De stick hoeft alleen maar in een USB poort gestopt te worden waarna het opgeladen wordt.