0

Sletterige vrouw paar weken weg, Fleshlight brengt uitkomst

 

Ze hadden altijd een seksleven gehad waar een gemiddelde atleet moeite gehad mee zou hebben. Als het kon drie keer op een dag in plaats van twee of drie keer in de week zoals een gemiddeld stelletje en op elk plekje in het huis, gewoon in de duinen of op geselecteerde parkeerplaatsen waar door meer stelletjes stevig geneukt werd.

Ze had nu alleen een probleem; ze moest voor bijna drie weken een training gaan volgen in het buitenland en zij kon wel even zonder maar manlief was toch wel gewend dat hij minimaal een keertje per dag klaarkwam. Of dat nu door pijpen, masturberen of neuken was. De gedachte om haar zusje in te schakelen om het voor die periode over te nemen was even in haar opgekomen maar die was waarschijnlijk gelijk verslaafd geraakt aan zijn dikke pik want het was net zo’n sletje als dat zij was. Er moest toch iets op verzonnen want ze wilde niet dat zonder dat zij er bij was er buiten de deur gesnoept ging worden.

Ze besloot dus maar het internet op te gaan om daar naar een oplossing te zoeken. Die was snel gevonden en werd keurig de dag na het bestellen bij haar afgeleverd. Twee dagen voordat ze naar Engeland ging om een hogere marketing training te volgen besloot ze om haar man van onder tot boven helemaal uit te wonen. Hij had de zaterdag en zondag geen leven, op een gegeven moment ging hij maar naakt rond te lopen want een broek dragen met zijn slet vrouw had geen enkele zin. Overal waar ze hem zag met zijn dikke pik ging ze of op haar knieen om hem te pijpen of duwde hem in welk ander gaatje dan ook dat ter beschikking stond. Anaal, vaginaal, aftrekken, tussen haar borsten, je kon het zo gek niet verzinnen of ze hadden het die twee dagen gedaan. 

“Dit zou hem in ieder geval tot woensdag wel even koest houden”, dacht ze bij zichzelf, “want de vellen hangen er bijna bij.” Hier moest ze even om glimlachen en bekeek met een blik van voldoening de pik van haar man die echt weigerde nog iets te doen hoelang ze hem ook in haar mond nam.

De maandag erop werd ze door haar man al heel vroeg naar het vliegveld gebracht en ze wist toch nog enige beroering bij hem teweeg te brengen toen ze hem in de file nog even snel aftrok. Niemand die het zag want het zag er allemaal heel verliefd uit, die vrouw die tegen de schouder van haar man aanhing in de auto.

Ze spraken elkaar elke avond als de cursus, die heel zwaar bleek te zijn, afgelopen was en op woensdag bleek de zaadproduktie bij haar mannetje weer op vol vermogen te werken. “Ik mis je dikke tieten en je heerlijke kont. Ik ga me zo even aftrekken want het komt bijna me oren uit”, kreeg ze te horen.

“Kijk eens onder het bed en maak die bruine doos maar open die je daar vindt”, was haar liefdevolle antwoord, “denk wel een beetje aan mij als je het gebruikt” voegde ze er nog zwoel aan toe. Nog geen 5 minuten later hing haar man weer aan de lijn om te vertellen dat de Fleshlight die hij gevonden had fantastisch was. Hij had zijn pik er al in zitten en het voelde net echt.

 

 

“Stoot maar lekker en denk dat het mijn strakke kutje is, lekkere vent van me”. Ze werd zelf ook een beetje opgewonden van het idee van haar man die een Fleshlight om zijn pik had zitten. Het duurde dan ook niet snel of ze hadden full force telefoonseks. Zij lag op het hotelbed met haar vibrator in haar natte vagina en hij was druk bezig om te genieten van zijn nieuwe seksspeelgoed.

“Denk maar dat je mijn natte kut aan het neuken bent en dat je zodirect over mijn tieten klaarkomt. En wel goed spuiten want ik wil het tot aan mijn gezicht voelen”. De telefoonseks had haar ongelooflijk geil gemaakt en het duurde dan ook niet lang of ze kwam schokkend klaar. Haar man hoorde haar diep kreunen door de telefoon en begon steeds harder te pompen in de Fleshlight die strak om zijn dikke pik heenzat. Hij zag zijn vrouw voor zich die wijdbeens op het hotelbed lag met een vibrator in haar kut en haar handen om haar tieten. Dit was voldoende voor hem om keihard klaar te komen in dat heerlijke apparaat.

“Dikke zoen en morgenavond zelfde tijd schat?”, vroeg hij met een grote glimlach op zijn gezicht nadat ze een beetje bijgekomen waren. “Morgen zet ik de webcam aan lekker ding van me”, kreeg hij van zijn vrouw te horen, “ik wil zien hoe je klaarkomt”. 

“Mooi”, dacht hij bij zichzelf, “met die Fleshlight en zo’n sletterige vrouw als ik heb red ik het die komende anderhalve week ook nog wel".