0

Samantha - de roze babydoll - deel 4, slot

Samantha voelde de pik die ze net heerlijk had klaargepijpt alweer opzwellen. Henk had er duidelijk zin in vandaag dacht ze nog toen ze een vinger in haar drijfnatte kut voelde. De nieuwe man van haar dromen maakte voorzichtige stotende bewegingen met één vinger en deed er nog eentje bij toen Samantha kreunend daarom vroeg. Ondertussen vergat hij de borsten van zijn grote liefde niet en begon er voorzichtig aan te likken. Hij nam haar tepels in zijn mond en zoog er steeds harder aan als hij Samantha verlekkerd hoorde kreunen.

Hoewel Henk dan niet de meest ervaren man was op seksgebied had hij als rechtgeaarde computernerd natuurlijk een heleboel porno op zijn computer staan waarvan hij een groot gedeelte met de nodige aandacht had bestudeerd. Hij kuste langzaam zijn weg naar beneden totdat hij bij het heerlijke kutje aangekomen was, zijn vingers bleven ondertussen hun werk doen en hij gebruikte zijn andere hand om ruimte te maken tussen de schaamlippen zodat hij gemakkelijk bij de clitoris kon komen. Instinctief wist hij wat hij moest doen en likte voorzichtig aan het steeds gevoeliger wordende knopje van Samantha. Hij cirkelde langzaam met zijn tong om de clitoris heen en voerde het tempo waarmee zijn vingers in haar kut pompte op. De blonde schoonheid op zijn bank wist niet meer waar ze het had en begon steeds heftiger te kreunen. Met alle macht probeerde ze een orgasme tegen te houden want ze had een ander plan in gedachten. Toen ze op het punt stond om een heftig orgasme te krijgen duwde ze het hoofd van Henk weg die verwonderd opkeek “doe ik iets niet goed ofzo?” zei hij met een gezicht die nat was van haar geil.

“Nee schat, dat is het niet” dit is heerlijk maar ik wil je in me voelen op dat prachtige roze bed van je. Ze stond op en pakte Henk aan zijn pik mee en liep zo door de huiskamer, ze keek nog even naar buiten om te zien of er geen pottenkijkers meekeken door de grote ramen maar het gebouw was hoog genoeg om geen last te hebben van meeglurende buren.

In de slaapkamer gekomen gaf ze Henk een duw zodat hij op z’n rug op het bed terechtkwam en dook direct bovenop hem. Haar kut was nog drijfnat en Henk zijn lul kon niet veel stijver worden. Ze plaatste zich bovenop hem en liet zich langzaam zakken zodat ze helemaal gevuld werd door zijn prachtige pik en begon hem langzaam te berijden. Haar kutje was nog gloeiend heet van de heerlijke befpartij die ze had ondergaan en op het roze hartjesbed met haar nieuwe man, dat had ze al voor zichzelf uitgemaakt, voelde ze zich de koningin te rijk. Dankzij het vele werk in de sportschool had ze gelukkig een aardige conditie en begon steeds sneller te rijden. Henk probeerde het ritme op te pakken en beide voelden dat dit niet lang ging duren, “spuit me maar vol schatje”, fluisterde Samantha liefdevol in zijn oren. Op een vreemde manier had ze behoefte om allerlei vieze dingen in Henk zijn oren te fluisteren. Iets waar ze bij eerdere vriendjes nog nooit de behoefte aan had.

“Pak m’n strakke kontje en neuk me met die heerlijke staaf van. Ik wil dat heerlijke warme zaad van je voelen lekker ding”.

Samantha was nu helemaal los en maakte zich niets meer druk over het feit dat Henk weleens zou kunnen denken dat hij een ordinaire slet in huis gehaald had. Het enige waar ze nog aan dacht was zijn dikke pik en het zaad wat zodirect in haar kutje gespoten zou worden. Een ordinaire slet was overigens het laatste waar Henk op dat moment aan dacht. Hij vond het heerlijk dat ze in zijn oor fluisterde en zijn pik stond op barsten. Het zou inderdaad niet lang meer duren voordat hij zijn ballen leeg zou spuiten.

“Ik ga je volspuiten schat”

“Laat maar komen lieverd, ik wil het voelen”, was het enige dat Samantha nog uit kon brengen voordat ze overweldigd werd door een orgasme zoals ze nog nooit gevoeld had. Precies op dat moment stootte Henk zo diep als hij kon en spoot zijn hele pik leeg in haar strakke kut. Het gevoel voor Samantha was onbeschrijfelijk want ze kwam toen ze zijn warme zaad voelde in een multipel orgasme terecht die minuten duurde.

Uitgeput viel ze over Henk heen en probeerde zo min mogelijk te bewegen omdat haar hele lichaam super gevoelig was. De prins op het witte paard gaf haar zachte kusjes in haar nek en wreef voorzichtig over haar rug totdat het orgasme helemaal weggeebt was. Samantha draaide zich om en had het gevoel alsof ze eindelijk gevonden had wat ze in al die jaren gezocht had. Een prachtige, rijke man die helemaal verzot op haar was en in het bezit was van het mooiste bed dat een groot gedeelte van haar meisjesdromen had bepaald. Ze voelde dat ze bij Henk geen enkele seksuele remming zou hebben en bewees dat ook nadat ze wakker was geworden uit een heerlijke droom. De intensiteit van de seks was dusdanig heftig dat ze beiden niets meer tegen elkaar gezegd hadden en in elkaars armen in slaap waren gevallen.

Henk lag op dat moment nog vredig te dromen over van wat hem allemaal overkomen was en Samantha besloot dat ze hem zou laten zien dat zij de vrouw van zijn leven was. Ze ging voorzichtig met haar hoofd onder de dekens en nam zijn half slappe lul in haar mond en begon er zachtjes aan te zuigen om hem niet direct wakker te maken. Ze proefde haar eigen geil en zijn sperma en wordt direct weer opgewonden. Haar vingers vonden de weg naar haar kutje en ze masseerde haar clitje terwijl ze de pik van Henk diep in haar keel liet zakken. Na een minuut of vijf hoorde ze kreunend geluid boven de dekens en voelde dat een hand haar vingers wegduwde en het werk overnam. Ze begon steeds sneller met haar mond over de heerlijke lul heen te gaan en probeerde hem steeds volledig in haar mond te krijgen. Het kokhalzen wist ze te onderdrukken en ze voelde alweer een orgasme opkomen bij zichzelf door de vingers van Henk die razendsnel over haar clit heen en weer gingen. Het liefst wilde ze weer tegelijkertijd klaarkomen Ze bleef hem stevig doorpijpen en stak heel voorzichtig een vingers in zijn kont, iets dat ze gezien had in Turks Fruit.

Ze voelde een schrikreactie bij Henk en vroeg zich bang af of ze niet te ver was gegaan maar dat bleek juist het tegenovergestelde te zijn. Haar computernerd kronkelde om de vinger heen en hij moest duidelijk zijn best doen om zich te blijven concentreren op de clitoris van Samantha. De vinger in zijn kont en de zuigende mond van Samantha werden hem uiteindelijk teveel, hij kwam voor de derde keer die avond met kracht klaar en spoot haar mond helemaal vol met warm zaad. Samantha was ondertussen gewend geraakt aan de smaak van zijn sperma en slikte zonder moeite alles door, ze begon het zelfs lekker te vinden. Nadat ze de laatste druppel uit de pik van Henk gezogen had voelde ze zelf ook een bekend gevoel opkomen en drukte haar kutje stevig tegen de vingers van Henk aan die haar met de laatste paar bewegingen over de grens wist te trekken en haar een heerlijk orgasme bezorgde.

De limousine is die avond zonder Samantha teruggegaan naar haar huis en de chauffeur heeft alleen maar wat spullen opgehaald. De rest zou later volgen met de totale verhuizing want Henk en Samantha bleven vanaf die avond bij elkaar wonen.