0

Samantha - de roze babydoll - deel 3

De hele dag zat ze te wachten op een bericht van Henk en had zich al met de gedachte verzoend dat het net zo’n klootzak was als de rest van de bankjongens toen ze een email kreeg met het welbekende gmail-adres.

Heb je zin om bij me te komen eten vrijdag?

Kus

Ze moest even diep nadenken voordat ze antwoorde want haar gevoelens waren een chaos. Ze besloot om het toch te proberen want Henk had tijdens het bioscoop-uitje verder niet aangedrongen en hij was liever dan ze gedacht had.

Ok. Geef me je adres maar. Ik verwacht wel iets lekkers te krijgen.

Ze had de kus weggelaten om toch een afstand te houden en besloot om de smiley maar weg te laten want dat zou tweeledig uitgelegd kunnen worden.

Je wordt opgehaald.

Was het korte antwoord. Het stak haar wel een beetje dat de kus miste maar dan had ze er zelf ook maar eentje bij moeten zetten. Ze wist ondertussen wel hoe gevoelig Henk was en hoe snel hij weer in zijn schulp kroop.

Ze had besloten om iets meer over Henk te weten te komen en begon voorzichtig links en rechts wat informatie over hem in te winnen. Er zat een collegaatje bij personeelszaken waarmee ze wel eens koffie mee dronk of lunchte dus besloot ze om haar eens een belletje te geven. Die collega bleek Henk wel te kennen. Hij was een soort van whizz-kid die aan de beveiliging van de websites van de bank werkte en voor veel geld weggekocht was bij een andere bank. Hij kreeg een absurd hoog salaris voor een jongen van zijn leeftijd en woonde in een duur penthouse dat de bank voor hem betaalde. Op de vraag waarom ze al die informatie wilde weten verzon Samantha snel een smoesje dat hij haar computer zou komen repareren en ze wilde weten wat voor vlees ze in de kuip had.

De dagen leken voorbij te kruipen en ze kreeg steeds meer kriebels in haar buik. De lieve kaartjes bleven gewoon komen en vrijdagochtend lag er weer een roze roos op haar bureau. Ze ging zo snel als ze kon naar huis die vrijdagavond en kleedde zich snel om. De hele week had ze de tijd gehad om na te denken over wat ze aan zou doen en alles lag klaar. Alleen over het roze babydoll setje met hartjes had ze lang nagedacht want ze wist niet of ze al met Henk naar bed wilde. Ze besloot toch om hem aan te doen want de stof voelde heerlijk om haar lichaam en ze voelde zich op en top vrouwelijk als ze de babydoll aanhad.

Om half acht ging de bel en ze was benieuwd hoe Henk eruit zou zien. Er bleek echter totaal iemand anders voor haar deur te staan. Een grote vent met een pet op en een chauffeursuniform, “U bent Samantha de Jong?” vroeg hij zakelijk. Een beetje overdonderd kwam er een voorzichtige “ja” uit waarop de man haar vriendelijk verzocht om hem te volgen. Buitengekomen zag ze een enorme limousine voor de deur staan, eentje die duidelijk al de aandacht in de buurt had getrokken want ze zag her en der gezichten achter de ramen die probeerden te volgen wat er precies gebeurde in hun anders zo stille straat. De chauffeur hield keurig de deur voor haar open en gaf haar de kans om heel elegant in te stappen ondanks dat ze een rokje aanhad dat voor haar doen kort te noemen was; het kwam tot net onder haar knieen. De rit in de limousine was fantastisch, er stond een lekker muziekje op en een drankje was al voor haar ingeschonken. Ze vond het bijna jammer dat ze al bij Henk aangekomen waren toen de limousine de ondergrondse garage inreed. De chauffeur moest voorzichtig manoeuvreren met zijn lange auto want het was krap in de parkeergarage. Hij liet haar uit en open de lift voor haar met een speciale sleutel. “Tot vanavond mevrouw” zei de chauffeur toen hij op de knop van de bovenste verdieping had gedrukt en snel weer uit de lift sprong.  De lift suisde met hoge snelheid naar de bovenste verdieping waar Henk al op haar stond te wachten toen de deuren opengingen. Hij had wederom geen IT-shirt aan maar een prachtig pak van Hugo Boss dat een aardige duit gekost moest hebben. Van het witte overhemd zaten nonchalant de bovenste knoopjes los en het was duidelijk te zien dat hij naar de kapper was geweest. Of er was er eentje langsgeweest dacht Samantha nog, met zijn salaris kan hij dat makkelijk betalen.

“Jij laat hem aardig uit je broek hangen” zei ze met een glimlach. Dat veroorzaakte direct een rood hoofd bij Henk die dacht dat hij misschien teveel overdreven had. Samantha zag de verwarring en wist hem gerust te stellen, “daar houden vrouwen van, verwend worden.”

Hij liep voor haar uit door het penthouse wat haar de kans gaf haar ogen goed de kost te geven. Het huis was smaakvol en luxe ingericht zonder overdreven kitscherig over te komen. In de huiskamer stond geen computer maar er hing wel een LCD scherm aan de muur waar haar televisie een paar keer inpaste. Er stond een leren L-vormige bank in het midden van de grote huiskamer en een eettafel completeerde het geheel.

“Laat je me ook de rest zien?”, vroeg ze liefjes want ze was razend nieuwsgierig geworden naar de verdere luxe in dit prachtige appartement. “Euuhhh… natuurlijk” zei Henk die haar voorging naar wat hij de studeerkamer noemde. Van onder tot boven stond de kamer vol met computerschermen, computers en laptops. Op de schermen zag ze allemaal bewegende grafieken waar ze geen kaas van had gegeten. Hij deed vlug de deur dicht alsof hij het heiligdom wilde beschermen en liep door naar een andere kamer die de gastenkamer bleek te zijn. Logeerkamer zou deze kamer geen eer aandoen. Er stond een levensgroot hemelbed in en alles was tot in de puntjes afgewerkt.

Hij liep door naar de nabijgelegen badkamer en Samantha kon een klein kreetje van bewondering niet onderdrukken. “Alles was al ingericht hoor door de bank” zei Henk alsof hij zich schaamde voor de luxe. In de badkamer stond een gigantische bubblebad en een douche met meer douchekoppen dan Samantha in de gauwigheid kon tellen.

De badkamer was in hoekvorm en aan de andere kant gekoppeld aan de hoofdslaapkamer. “Niet op de rommel letten hoor”, zei de man waar ze vlinders van in haar buik kreeg en deed de deur open. Samantha hield even haar hand voor haar mond toen ze het enorme hartvormige bed zag waar ze na het avondje bioscoop nog over gedroomd had. Ze had het gevoel in een grote deja vu terechtgekomen te zijn. “Die heb ik wel zelf gekocht” zei Henk niet zonder trots in zijn stem, zich niet bewust van het feit dat andere vrouwen dan Samantha waarschijnlijk lachend de kamer weer uitgelopen waren. De kitscherigheid lag er te dik bovenop, het roze bed en de grote kandelaars op het nachtkasje die in een bordeel niet misstaan hadden.

Voor Samantha kwam echter een grote fantasie uit die ze al sinds seks in haar woordenboek voorkwam. De liefde bedrijven op een hartvormig roze bed. Het liefst had ze gehad dat Henk haar op het bed zou gooien en de kleren van haar lijf zou rukken. “Ik weet dat het misschien wat overdone is” van Henk  zorgde ervoor dat ze weer met beide voetjes op de vloer kwam te staan. “Het bed was echter te mooi om te laten staan.”

Terwijl ze achter Henk aanliep die de prachtige keuken liet zien met een echt kookeiland maakte ze vlug een knoopje open van haar blouse. Wat er ook zou gebeuren vanavond ze zou met Henk op het roze bed terechtkomen had ze al besloten toen ze in de slaapkamer stonden.

Henk draaide zich om terwijl hij druk aan het uitleggen was hoe zijn koelkast met internet verbonden was en zelf Albert Heijn op de hoogte stelde als er nieuwe voorraad bij moest komen. Hij keek recht in het decollete van Samantha die liefjes naar hem omhoog keek en daadwerkelijk geinteresseerd probeerde te zijn in het verhaal. Henk zijn ogen waren gefocused op de grote borsten van zijn collega en de randjes van haar roze babybdoll en wist even niet wat hij moest zeggen of doen. Gelukkig werd hij gered door de bel en ging snel naar het console waar hij kon zien wie er aan de deur stond. Het bleken de mensen van de exclusieve catering te zijn die hij speciaal voor deze avond had ingehuurd.

 

 

Hij vroeg aan Samantha of ze plaats wilde nemen aan de eettafel en schonk een glas voortreffelijke wijn voor haar in. De mensen van de catering namen daarna de taken op het fouragegebied van hem over en zorgden voor een exclusieve maaltijd die je ook krijgt als je naar een sterrenrestaurant gaat.. Voorzichtig had Samantha geprobeerd met de benen van Henk in contact te komen onder de tafel. Het stoorde haar een beetje dat hoe onzichtbaar ook de twee mensen van de catering erbij waren.

Ze was dan ook blij dat de dames een goede inschatting van de situatie maakten en nadat ze het dessert op tafel hadden gezet met stille trom vertrokken. Henk viel af en toe stil maar Samantha wist met de juiste vragen het gesprek op gang te houden en ze lette er ook op dat ze op het juiste tijdstip om zijn grapjes lachte. Haar been had ze ondertussen al een stuk verder tegen het been van Henk aangelegd en ze wreef zachtjes met haar tenen over zijn piemel die al snel even hard werd als in de auto. Met de potentie zat het wel goed bij hem dacht ze nog toen ze ietsje harder tegen zijn eikel aandrukte en Henk een kreun niet kon inhouden.

Ze stond op en nam Henk die volledig stilgevallen was bij de hand en begeleidde hem naar de bank. Dat ze een beetje het heft in handen moest nemen had ze wel door en ondanks dat ze zelf niet zo vooruitstrevend was op dit gebied was het dit of er gebeurde de hele avond niets. Ze ging op haar rug op de bank liggen en trok Henk op zich die haar direct in haar nek begon te zoenen en wild begon te schokken met zijn onderlichaam. “Rustig aan jongen, we hebben alle tijd” probeerde Samantha hem te kalmeren wat het juiste effect bleek te hebben. Hij zoende haar voorzichtig op haar gezicht en drukte zijn tong voorzichtig in haar mond. Ze ontving hem vol liefde en pakte ondertussen zijn stevige kontje vast. Zijn stoten, die nu een stuk minder heftig waren, ving ze op door haar bekken omhoog te duwen en haar tepels stonden pijnlijk stijf in haar bh. “Ik moet even wat uitdoen Henk dus ga even van me af”, zei ze liefjes om wat lucht te krijgen en de kans te pakken om gracieus haar bh uit te doen. Henk kon zijn ogen niet van haar af houden toen ze haar blouse openknoopte, het gaf haar een heerlijk gevoel dat ze dit teweeg kon brengen bij hem. Sensueel liet ze de babydoll van zich afglijden waardoor Henk zijn ogen bijna uit zijn kassen vielen toen hij de fabuleuze borsten voor het eerst helemaal naakt zag. Samantha duwde ze in zijn gezicht en hij begon direct aan de stijve tepels te likken. Ze klemde zijn hoofd tegen haar borsten aan en liet hem los toen ze zag dat hij naar adem snakte. “Krijg ik nu ook wat te zien” vroeg ze met haar meest lieve stemmetje. Henk wist niet hoe snel hij overhemd uit moest doen en wat tevoorschijn kwam beviel Samantha helemaal.

Een six-pack waar duidelijk een heleboel tijd in de sportschool had ingezeten met precies de juiste hoeveelheid borsthaar. Ze kroelde met haar vingers door het haar en begon zachtjes aan zijn tepels te likken. Henk die nog nooit verder was gekomen dan een meisje dat hem snel had afgetrokken in een fietsenhok en de schoonmaakster die hem ontmaagd had wist niet wat hij voelde. Er ging een genotsscheut door zijn lichaam heen en zijn pik zat flink in de verknelling in zijn dure maatpak. Hij kreunde niet eens meer zachtjes maar liet een diepe grom horen. Samantha had ondertussen de dikke pik van Henk gevoeld en besloot hem snel uit zijn broek te halen omdat ze zich ernstig zorgen maakte over de bloedtoevoer. Ze frunnikte aan zijn riem terwijl haar borsten voor het gezicht van Henk heen en weer gingen. Hij pakte ze stevig vast en begon ze te kneden alsof zijn leven er vanaf hing. “Zachtjes schat, er zit gevoel in” was nodig om hem in te tomen. Eindelijk was de broek uit en de onderbroek volgde snel waarna ze pas zag hoe groot de pik van Henk was. Groter in ieder geval dan Samantha ooit had gezien maar dat was niet zo vreemd met maar één echt vriendje en wat hitsig geknuffel op haar meidenkamer.

Ze voelde een onbedaarlijke behoefte om het ding te proeven maar ze had nog nooit iemand gepijpt en was bang dat ze het niet goed zou doen. Haar vriendje had ze alleen af en toe afgetrokken als ze geen zit had om te neuken. “Ik ga je pijpen Henk maar je moet me wel een beetje helpen want ik heb het nog nooit gedaan” zei ze meer om zichzelf moed in te praten. Henk wist niet wat hij hoorde, die heerlijke mond waar hij de hele week over gefantaseerd had zou om zijn pik komen te zitten. Er kwamen direct een paar druppels voorvocht tevoorschijn die Samantha liefjes oplikte. Ze begon voorzichtig met haar tong om de eikel heen te likken en nam toen ze er klaar voor was de bovenkant van zijn pik in haar mond. Door de grote moest ze een beetje kokhalzen en stopte ze even met bewegen. Toen het gevoel weg was ging ze door met zuigen en pakte zijn pik aan de onderkant met haar hand vast alsof ze nooit anders gedaan had. Ze begon ritmisch te trekken en tegelijkertijd probeerde ze zoveel mogelijk van zijn pik in haar mond te krijgen. Na niet al te lange tijd had ze het juiste samenspel  tussen het trekken en het zuigen. Als haar hand omhoog ging, ging haar mond naar beneden, iets dat duidelijk effect had op Henk want die lag alleen nog maar te kreunen.

Henk gaf nog aan dat hij op het punt stond om klaar te komen zodat Samantha tijdig haar mond weg zou kunnen halen maar ze had andere plannen. Toen ze zijn pik voelde opzwellen in haar mond hield ze met alle macht de pik in haar mond en slikte al het zaad dat eruit spoot door. Ze voelde hem nog een paar keer naschokken en likte vervolgens zijn hele pik schoon. “Kus me schat” zei ze toen ze weer op haar rug op de bank lag. Henk wist niet hoe snel hij zijn mond naar haar toe moest brengen en proefde zijn eigen sperma in haar mond wat hem op een vreemde manier opwond.