0

Samantha - de roze babydoll - deel 2

Die avond in haar dromen had het prins op het witte paard opeens een ander gezicht dan Brad Pitt of Orlando Bloom. Ze zag Henk zitten zijn staalharde roede tussen haar vochtige dijen inbracht. De maandag na haar picknick uitstapje met Henk lag er wederom een roze roos op haar bureau met de tekst “ik bel je vandaag”. Even dacht ze vlinders in haar buik te voelen maar kwam al snel weer terug in de realiteit. Verliefd worden had ze geen tijd voor, basta!

Toch was ze de hele dag afgeleid want het duurde tot in de middag voordat het telefoontje van Henk kwam. “Heb je zin om vanavond met me naar de film te gaan?” vroeg hij nogmaals en met een lichte angst in zijn stem. Bang voor afwijzing.

“Als het de eerste voorstelling is en we op tijd weer thuis zijn. En maak je ook maar geen enkele illusie dat er meer gaat gebeuren dan alleen film kijken. Zeg overigens niets tegen iemand want dan gaat het hele verhaal niet door.” zei ze scherper dan ze bedoeld had. “Euhhh… ok. Ik sta om half zeven bij je voor de deur” zei Henk die enigszins in de war gebracht was door de bitcherige reactie van Samantha.

Samantha was een half uurtje eerder naar huis gegaan om ervoor te zorgen dat ze er goed uitzag als ze met Henk naar de film ging. Stipt om half zeven ging de bel en stond Henk voor de deur die even zijn adem inhield toen hij Samantha zag. Ze had een strakke spijkerbroek aangedaan en een ruime blouse dus ze was meer dan redelijk “kuis” gekleed maar het was voldoende om Henk, die nog maar 22 was en eigenlijk nog steeds maagd, van slag te krijgen.

Het regende hard dus hield Henk keurig een paraplu boven het hoofd van Samantha die dit wel zag zitten. Ze was gewoon een ouderwetse vrouw die ervan hield dat mannen de deur voor haar open hielden en de rekening in het restaurant betaalden. Feminisme vond ze maar iets voor vrouwen met shag tussen hun tanden.

In de ruime auto van Henk, de bank had hem voor veel geld binnengehaald vanwege zijn indrukwekkende programmeerkunsten, was het gelukkig lekker warm en stond Sky-radio aan waarop een lekker romantisch nummer te horen was. “Naar welke film gaan we eigenlijk?” vroeg Samantha die toch wel een beetje onder de indruk was van de luxe wagen van Henk. Het was een topmodel uit een hele dure serie die haar chef niet eens had. Henk noemde haar de titel van een romantische film die net uit was. Licht verbaasd keek ze hem aan en moest heimelijk glimlachen. Hij deed wel erg zijn best, iets wat ze alleen maar kon waarderen.

De plaatsen had hij online al besteld dus konden ze voorbij de rij doorlopen naar de snoepbalie waar hij een doos popcorn en een drankje voor hen beide haar haalde. Gezamenlijk togen ze naar hun stoelen achterin de zaal. Er kwamen nog wat mensen binnenlopen maar blijkbaar had de nieuwste James Bond meer aantrekkingskracht dan de romantische film in deze zaal. Samantha zat na een half uurtje lekker in de film en had zelfs al een traantje weg moeten pinken om het verhaal dat zich op het witte doek afspeelde. Plots voelde ze een hand op haar schouder en zag toen ze opzij keek dat Henk de oudste truc ter aarde in bioscopen aan het uithalen was. De lieverd rekte zich uit en legde daarna zijn arm op de schouder van Samantha laten liggen. Even wilde ze de arm weghalen maar ze zat dusdanig in het romantische verhaal dat ze het niet eens echt erg vond.

Henk zat ondertussen stijf van de spanning te wachten totdat zijn arm weer weggeduwd zou worden, bang als hij was dat hij te ver gegaan was. Toen na tien minuten Samantha nog steeds geen aanstalten had gemaakt om zijn arm weg te halen besloot hij een klein stapje verder te gaan. Hij ontspande zijn hand zodat hij met de toppen van zijn vingers tegen de zijkant van haar borsten aanlag. Samantha reageerde nog steeds niet en kroop zelfs een beetje tegen hem aan. Ze bleven met z’n tweeen tot aan de pauze in deze houding zitten en stilletjes werd er van beide kanten genoten. Na de pauze wilde Henk het ritueel gaan herhalen maar was Samantha al voorzichtigjes tegen hem aangekropen en had ze zijn hand om haar schouders gelegd. Ze legde haar hand op zijn dijbeen en zat binnen een minuut weer helemaal in de film.

Tijdens de onvermijdelijke seksscene in de film voelde Henk opeens dat Samantha haar hand heel dicht in de buurt van zijn piemel kwam. Hij probeerde uit alle macht te voorkomen dat hij een stijve kreeg maar op zijn leeftijd met zo’n mooie vrouw naast zich was dat eigenlijk onbegonnen werk. Zachtjes kriebelde Samantha over het dijbeen van Henk, steeds ietsjes hoger totdat ze bij het topje van zijn piemel terechtkwam. Met een schok trok ze haar hand terug en keek Henk heel even diep aan. Ze besloot dat ze het wel prettig vond en kroop weer helemaal in Henk en legde dit keer haar hand direct op zijn stijve pik. Op het scherm waren de man en vrouw heftig met elkaar bezig en dit liet ook Samantha niet onberoerd. Ze wreef zachtjes over de stijve pik van Henk heen totdat die bijna uit zijn broek barste. Het apparaat was veel groter dan ze gewend was van haar ex-vriendje en ze voelde de trillingen die door hem heengingen elke keer als ze cirkelende bewegingen op zijn eikel maakte.

Het was een geluk voor Henk dat de seksscene de laatste uit de film was want hij moest alles in het werk stellen om niet klaar te komen. Straks als hij thuis was zou hij op zijn bed gaan liggen en zorgen voor het o zo broodnodige klaarkomen. Hij had zijn hand ondertussen iets steviger tegen de borst van Samantha gelegd die het allemaal toeliet en het zelf ook warm kreeg van zijn aanrakingen. Toen de aftiteling begonnen was vertrokken ze zo snel als ze konden uit de bioscoop richting parkeerterrein waar Henk zijn auto stond. De koele buitenlucht zorgde ervoor dat ze minder verhit raakten en ze keken elkaar voor het eerst diep in elkaars ogen toen ze in de auto zaten.

 Henk had weinig tot geen ervaring met vrouwen maar wist wel dat hij nu iets moet doen. Hij boog zijn hoofd voorover richting Samantha en probeerde haar op haar lippen te zoenen. In eerste instantie draaide Samantha haar hoofd zodat de zoen op haar wang terechtkwam. Henk was geschrokken door deze actie en trok zich vlug weer terug in de veiligheid van de berijdersstoel. Ondanks dat ze zich voorgenomen had niet te zoenen besloot ze, omdat ze ook aan zijn piemel had gezeten, dat een kus geen kwaad kon. Ze draaide zich weer om naar Henk en hield haar hoofd een beetje schuin en tuitte haar lippen. Henk begreep de hint direct en zoende haar op haar mond en probeerde direct zijn tong in haar mond te krijgen. “Rustig, rustig” zei Samantha die de aanval probeerde te verwerken. Ze nam zijn hoofd tussen haar handen en gaf hem een liefdevolle zoen op zijn mond en liet haar tong een met zijn tong spelen. “En nu naar huis Henk” zei ze zelfverzekerder dan ze verwacht had. Henk was nog steeds in de zevende hemel want hij had meer gekregen dan hij verwacht had. Een zoen en ze had over zijn piemel gewreven die overigens door de zoen weer tot volle wasdom was gekomen en een flinke bobbel in zijn broek veroorzaakte. Hij startte de auto en reed snel naar het appartement van Samantha toe want hij wilde vlug naar bed om zichzelf naar een orgasme te masturberen.

Tijdens de rit had Samantha al gezien dat Henk het zwaar had en besloot om hem een beetje te helpen zodat hij niet helemaal gefrusteerd een ongeluk zou veroorzaken. Ze wreef net als in de bioscoop over zijn piemel in zijn spijkerbroek maar stopte er direct mee toen Henk een gevaarlijke slinger maakte met de auto. “Wil je wel op de weg blijven letten want ik moet nog iets langer mee dan vandaag”, zei ze geschrokken tegen Henk die zich weer volledig op de weg concentreerde. Bij het appartement aangekomen wachtte ze even tot de auto veilig stil stond en zoende Henk toen nogmaals stevig op zijn mond en wreef ondertussen steeds sneller over zijn broek heen. Toen ze hem sneller hoorde ademen en hij aangaf dat hij op het punt stond om klaar te komen vroeg ze lief of hij ook zakdoekjes bij zich had. Hij wees trillend naar het handschoenenkastje waar ze een pakje tissues tevoorschijn haalde. Ze ritste zijn broek open en haalde zijn apparaat tevoorschijn dat al bijna te lang op de vrijheid had gewacht. Het papieren zakdoekje legde ze om zijn lul heen en ze begon snel aan zijn pik te trekken. Nog geen dertig seconden later hoorde ze een zware kreun uit de keel van Henk ontsnappen en gaf nog een paar rukken aan zijn pik die volledig tot uitbarsting kwam. Ze ving de sperma op in het zakdoekje en maakte voorzichtige zijn zeer gevoelige eikel schoon. Henk zat ondertussen uitgeteld op de stoel en wist niet precies wat er nu van hem verwacht werd. Daar hoefde hij zich niet al te lang druk over te maken want hij kreeg een zoen op zijn mond en voordat hij het wist was Samantha de auto uit en had ze de deur van het appartementengebouw achter zich dichtgeslagen.

Het tintelde nog steeds over het hele lichaam van Henk toen hij zijn piemel weer in zijn broek propte en zo snel als hij kon zonder gevaarlijk te rijden naar huis ging. Hij had een penthouse in een duur flatgebouw dat de bank voor hem huurde met een eigen parkeerplek in de ondergrondse parkeergarage. Van daar vandaan pakte hij de lift die hem direct naar zijn penthouse bracht. Hij wist niet hoe snel hij zijn broek uit moest doen om zijn piemel, die alweer stijf stond bij de gedachten aan die avond, uit zijn broek te halen. Met gesloten ogen pakte hij zijn pik en begon er snel aan te rukken. Hij fantaseerde over een blote Samantha die haar enorme borsten boven zijn gezicht hield en over haar mond die ze langzaam over zijn pik liet glijden. Meer had hij niet nodig om de tweede lading van die avond te spuiten die voor het merendeel op zijn buik terechtkwam.

Samantha was ondertussen direct naar bed gegaan nadat ze gedoucht had en probeerde in slaap te komen want ze had geen zin om de wirwar van gedachten in haar hoofd op een rijtje te zetten. Ze viel, met behulp van een forse slaappil, in een rusteloze slaap en droomde van een naakte Henk die haar liefdevol nam op een hartvormig roze bed. Even leek ze zelfs zijn vingers te voelen maar dat bleken die van haarzelf te zijn die zachtjes over haar clitoris heen en weer gingen. De volgende ochtend werd ze moe maar voldaan wakker en dacht met vlinders in haar buik aan de zoen die ze met Henk gedeeld had.