0

Ondergoed en lingerie, top 5 van mooie en goedkope lingerie

Bij xPlezier.nl, al jarenlang aanwezig op het internet als het gaat om sexy ondergoed en lingerie. Dat is niet alles waarvoor je bij ons terecht kan, want de uitgebreide verzameling seksspeeltjes op onze website en die van onze partners, zorgt voor een plezierige tijd in bed. Of je nu alleen bezig bent of met je partner. We richten ons nu alleen op het onderdeel ondergoed en lingerie, dat zorgt voor een nog intensere seksbeveling. Het straalt passie uit en een heleboel mannen en vrouwen raken extra opgewonden als hun seksgenoot mooie lingerie of sexy ondergoed aanheeft.

Lingerie hoeft niet duur te zijn

Het mooie is dat sexy lingerie per definitie niet duur hoeft te zijn. Met een klein budget is het al mogelijk om opwindend te zijn, voor jezelf en voor je sekspartner. Het enige dat je hoeft te doen is lingerie uit te zoeken dat bij je past. Het is zelfs zo dat voor elke mogelijke vorm van sex, speciale lingerie te verkrijgen is.

Wat te denken van rollenspel lingerie. Voor die keren dat je een baan als verpleegster niet ambieert maar wel opgewonden raakt van het idee om als geile verpleegster een patiënt onder handen te nemen. Zonder dat je zijn temperatuur hoeft op te nemen of zijn bed hoeft te verschonen. Dan hebben we het nog niet eens over het sexy dienstmeisje of de non zich niet stoort aan de geldende regels.

Kortom, er is genoeg te beleven van een opwindende catsuit tot een mooie korset. We hebben een top vijf gemaakt met de meest bekeken en mooiste lingerie, dat niet de hoofdprijs hoeft te kosten.

Top 5 van mooie en goedkope lingerie

5. Jarretelset Riana. Dat bestaat uit een mooi strapshemd en string. Het komt uit de Cottelli Collection en kost 37,95 euro

zwarte lingerie, strapshemd en lingerieset

4. Sexy Open String. Op de vierde plaats is de sexy open string, een elegant kanten slipje, van het het merk Rene Rofe terechtgekomen. Het is gemaakt van kant, het heeft een open kruis en is afgewerkt met roze rijglint. Dat alles kost je 14,59 euro.

Sexy open string, elegant kanten slipje

3. Open bh met bandjes. We hebben hierboven al vermeld dat mooie en sexy lingerie ook goedkoop kan. Voor 4,95 euro loop je rond in een sexy open bh met bandjes. De bh past bij elk lingeriesetje en hoe opwindend is het niet als je truitje uitgaat en je mooie borsten zijn gelijk te zien. De bh maakt het net dat stukje extra opwindend.

BH set met bandjes, open bh

2. Netstof mini-jurkje met bloemetjespatroon. Dat is nog eens een entree in de slaapkamer met dit mini-jurkje. Het is doorzichtig dus laat mooi zien wat je te bieden hebt en we kunnen ons voorstellen dat je bedpartner opeens veel haast heeft om aan de sex te beginnen. Dit prachtige mini jurkje kost 12,95 euro.

Netstof mini jurkje met bloemetjespatroon

1. Latex Hotpants. Niet alleen de liefhebbers van latex lingerie komen aan hun trekken met deze uitdagende hotpants. Als je gewoon liefhebber van lingerie en sex bent, laat dit je ook niet onberoerd. Latex lingerie is over het algemeen wat duurder dan normale lingerie door er gebruik gemaakt wordt van bijzonder materiaal. De prijs van deze Latex Hotpants valt echter reuze mee, voor 24,95 euro ben je de gelukkige bezitter van dit strakke latex mini-broekje.

Latex hotpants

We vinden het een mooie top vijf geworden, maar we kunnen ons voorstellen dat je zoiets hebt van: "ho, wacht eens even, er is meer onder de zon als het om sexy ondergoed en lingerie gaat." Je persoonlijke voorkeur kan je in de reacties kwijt en als het even meezit verwerken we die in onze volgende top 5.