0

Meer Sperma

“Ik wil meer, veel meer, geef me al je sperma”. Het sperma droop al van haar gezicht af maar ze, Jetty, kon zichzelf niet inhouden, dit was veel te lekker. 

“Kom op, laat die dikke pik van je spuiten”. Schreeuwde ze tegen haar vent. Laatstgenoemde, Henk, vond het altijd wel lekker als ze in zo’n bui was. Geil over haar gezicht heenspuiten en ze kreeg er geen genoeg van. Ze deed alles om er maar voor te zorgen dat hij bleef spuiten totdat de laatste druppel met recht uit hem gezogen was.

Hij had er wel eens over na zitten denken hoe hij zijn vrouw nog harder kon laten klaarkomen als ze in zo’n bui was en het enige waar hij op kon komen was of zijn eigen sperma productie omhoog te gooien of met een aantal man om haar heen gaan staan en haar knappe gezichtje helemaal vol te spuiten.

Het eerste had hij al uitgezocht en dat was goed gelukt alleen had hij toch het idee dat zijn vrouw niet te bevredigen was als ze haar bui had. Overdag een keurige huisvrouw maar zo eens in de drie weken werd de drang naar sperma te groot en moest ze ondergespoten worden en heel veel slikken.

Hij voelde na twee weken dat ze weer zin begon te krijgen want haar kleding werd steeds korter en overdag fluisterde ze allemaal geile dingen in zijn oren. ’s Nachts neukte ze hem totdat hij niet meer kon en hij wist wat hem te doen stond.

Hij had al met twee vrienden en een buurman een afspraak gemaakt dat als zijn vrouw in zo’n bui was ze hem een handje zouden komen helpen. Gewoon op de zaterdagavond dat ze toch aan het pokeren waren konden ze nu even helpen om zijn vrouw te bevredigen. De voorwaarde was wel dat er niet geneukt zou worden en het alleen doorging als het niet tegen de wil van zijn vrouw inging.

De mannen zagen het wel zitten want de vrouw van hun vriend was een meer dan lekker ding. Zo eentje waar je inderdaad overheen klaar wil komen. Misschien zat er nog een pijpbeurtje in of werden ze afgetrokken, je weet het nooit als een vrouw echt geil is hadden ze nog met elkaar besproken.

De bewuste zaterdagavond probeerde de mannen zo normaal mogelijk te doen maar Jetty voelde de ogen in haar rug prikken. Telkens als ze omkeek zag ze dat vier paar ogen op haar borsten en kont gericht waren. Nadat ze een twee keer een rondje bier had gebracht werd het haar teveel en vroeg ze of haar man even met haar mee wilde gaan naar de keuken.

“Wat is er aan de hand?” vroeg ze aan haar man die een beetje stond te hakkelen over sexy en bevredigen.

“Zeg het nu maar gewoon want anders zet ik gewoon iedereen het huis uit en kan jij vanavond je sperma niet kwijt, liefste”, dat laatste kwam er met meer sarcasme uit dan ze bedoeld had. Het deed echter wel zijn werk want haar man, die toch geen geheimen voor haar kon bewaren, begon alles uit te leggen.

Hij en zijn vrienden waren van plan om haar helemaal onder te spuiten. Ze zouden net doen aan het einde van de avond of ze weggingen maar zouden zich verstoppen in de tuin. 

“Jij zou dan met mij meegaan naar de slaapkamer en ik zou je helemaal onder spuiten. Ik zou me even verontschuldigen om naar de wc te gaan en ze daarna binnenlaten. Dan zouden we allemaal om je heen gaan staan en ons boven je gezicht en tieten aftrekken.”

Jetty moest wel even lachen toen ze het hele verhaal van haar echtgenoot hoorde die het in volle snelheid afraffelde. Hij stond daar als een kwajongen die betrapt was op het stelen van wat snoep. Ze hoefde niet al te lang na te denken en stuurde haar man weer terug naar de kelder waar ze aan het pokeren waren.

“Ik weet niet precies wat er gaat gebeuren maar laten we maar gewoon gaan pokeren dan merken we het vanzelf wel” leek Henk het beste idee aangezien hij geen hoogte had gekregen van wat zijn vrouw Jetty nu precies van plan was.

 

 

Nog geen tien minuten later zou het hem helemaal duidelijk worden. De deur ging open en daar stond zijn vrouw in jarretels, met lange laarzen aan en haar tieten in een halfopen bh. Ze liep sensueel naar binnen toe en duwde de pokertafel opzij. Vervolgens ging ze op haar knieen zitten en keek met recht zaadvragend omhoog. 

“Waar wachten jullie nog op?” was het enige dat ze hoefde te zeggen om alle mannen in beweging te krijgen. De broeken werden uitgedaan en ze zag vier pikken voor haar gezicht bungelen. Ze nam die van haar man in haar mond en begon zachtjes aan twee andere te trekken om ze stijf te krijgen. Na een paar minuten haar man gepijpt te hebben nam ze de tweede pik in haar mond en ging zo het hele rijtje af. Onder het pijpen bleef ze steeds aan twee pikken trekken, de vierde persoon moest maar even voor zichzelf zorgen.

Al na een minuut of tien voelde ze dat de spanning voor een paar van de mannen teveel ging worden en ze trok haar halfopen bh uit. Ze tilde haar borsten omhoog en tuitte haar lippen. Komen jullie allemaal maar over mijn gezicht heen schatten, ik wil een heleboel sperma hebben.

De mannen trokken heftig aan hun piemels en alsof het afgesproken was begon de een na de ander te spuiten. Ze kreeg klodders sperma in haar gezicht, over haar borsten en in haar mond. Ze probeerde zoveel mogelijk door te slikken maar er liep een continu straaltje uit haar mond over haar kin. Nadat ze alle pikken stuk voor stuk in haar mond gehad had om ze leeg te zuigen en helemaal schoon te likken liep ze met klodders sperma over zich heen naar de keuken.

“Iemand nog een biertje?”