0

Horny Rabbit

Altijd leuk die kado’s die je krijgt als je een vrijgezellenfeestje hebt gehad. Ze had van haar giechelende vriendinnen een originele Horny Rabbit gehad met ronddraaiende pareltjes. Een apparaat van 26 cm lang en 3.5 cm breed waarvan ze besloten had hem op weg naar huis gelijk weg te gooien voordat haar man het ding te zien kreeg, zijn 11 centimeter lange pik vulde haar meer dan voldoende. Ze kreeg al een rood hoofd als ze aan pikken en vibrators dacht maar het was haar vrijgezellenfeestje dus had ze zich veroorloofd om twee glaasjes wijn te drinken.

Haar vriendinnen, de gekke meiden, stonden kort na het geven van het kado op om naar huis te gaan. Het was al half elf en ze hadden aan hun respectievelijke mannen beloofd om op tijd thuis te zijn. Ze pakte alle kado’s, inclusief de Horny Rabbit, die ze had gehad bij elkaar en stopte die in haar fietstas. De uitzet van haar nieuwe huis was goed geregeld alleen moest ze die vibrator ergens in een vuilnisbak dumpen voordat ze alle kado’s thuis zou uitpakken en aan haar man ging laten zien.

Halverwege de weg naar huis, nog geen tien minuutjes, stond een grote vuilcontainer waar ze hem snel in kon gooien zonder dat iemand haar zag. Ze wilde niet dat iemand haar ooit in verband zou kunnen brengen met die grote vibrator. De relatie met de vriendin die er mee aan kwam zetten zou ze op een laag pitje zetten. Als nette vrouw hoorde je zo’n ding niet in huis te hebben als je een man had waar je van hield.

Bij de vuilcontainer aangekomen keek ze goed om zich heen om te zien of er iemand rondliep, er kwam eigenlijk nooit iemand hier maar je kon nooit zeker weten. Ze pakte snel de grote doos waar het inpakpapier nog half omheen zat en wilde het met een grote zwaai in de vuilcontainer gooien toen ze opeens een flits in het donker zag en direct een wat onheilspellende vrouwenstem hoorde met “zo, zo, kijk eens wie we hier hebben. Als dat niet de grote heilige maagd van het dorp is.”

Ze wist gelijk met wie ze te maken had en dat ze in de problemen zat. Het was de 18-jarige dochter van de burgemeester die thuis papa’s dochtertje uithing maar samen met haar vriendinnen het dorp terroriseerde. De smartphone die de dochter van de burgemeester in haar handen had flitste nogmaals en ze besefte dat ze er mooi opstond met de Horny Rabbit.

“Dat zal je man vast leuk vinden om zijn vrouw ’s nachts in het park met een vibrator te zien? Ik wilde mijn vriendinnen nog bellen maar ik denk dat ik met deze foto’s genoeg heb om jou stil te houden. Ga maar met je handen gespreid tegen de container aanstaan en trek je rok omhoog tot over je middel.”

Er was een moment van twijfeling maar gebiologeerd deed ze wat er van haar gevraagd werd. Ze was altijd al een onderdanig type geweest en het idee dat de foto’s waarop ze een vibrator vasthield bij haar man terecht zouden komen zorgde bijna voor een paniekaanval.

Niet veel later stond ze dan ook met haar rok tot ver over haar middel en haar handen gespreid tegen de vuilcontainer aan. Haar 18-jarige belaagster kwam bij haar staan en trok haar onderbroek ruw van haar kontje af. Ze streelde even onder haar truitje over haar borsten heen wat voor een rilling zorgde en gaf haar toen een tik op haar billen, “benen wijd en geef me die doos.”

De doos had ze de hele tijd krampachtig vastgehouden en ze gaf hem aan de vrouw die vast vreselijke dingen met haar zou gaan doen, daar was ze van overtuigd. De burgemeestersdochter had inderdaad niet veel goeds in zin en scheurde de doos open. Ze deed de bijgeleverde batterijen in de Horny Rabbit en stelde het trilniveau in. Aangezien ze bijna nooit ondergoed droeg stak ze hem eerst onder haar eigen rokje en liet de zwaar vibrerende kop zijn gang gaan over haar clitoris. Ze drukte zich tegen Marianne aan die nog steeds met handen en benen gespreid tegen de vuilcontainer aanstond en maakt cirkelende bewegingen met haar heupen tegen het kontje van haar slachtoffer.

Die wist van schrik niet wat ze moest doen en liet haar begaan, ondanks dat ze 4 jaar ouder was dan de 18-jarige plaatselijke slet. Op het moment dat ze de punt van de horny rabbit bij haar ingang voelde verstijfde haar hele lichaam. Dit ding was veel te groot voor haar en het zou haar maagdelijkheid kosten. Het idee om zich te verzetten kwam niet in haar op want ze was nog steeds doodsbang voor de foto’s die van haar genomen waren en ook voor het meisje. Ze besloot om dit dapper te doorstaan en hoopte dat ze daarna niet meer werd lastig gevallen. Maagd was ze al niet meer omdat haar toekomstige man zo had aangedrongen dat ze op een avond had toegegeven en hem zijn gang had laten gaan.

De vibrator was druipnat van het geil van de burgemeestersdochter en gleed eenvoudig naar binnen. De strakke kut van Marianne perste zich om het apparaat heen en ze voelde iets wat ze nog nooit gevoeld had. De ronddraaiende parels begonnen hun werk te doen. Langzaam liet Angelique, de burgemeestersdochter, de horny rabbit op en neer gaan er voor zorgend dat de clit simulator over het knopje van Marianne bleef gaan.

Het duurde dan ook niet lang voordat er een kreun bij haar ontsnapte. Ze probeerde zo haar best te doen om dit allemaal te ondergaan zonder dat ze iets zou laten merken maar haar lichaam bedroog haar. Haar kutspieren slurpten de vibrator naar binnen en ze voelde de tintelingen van de draaiende parels.

 

 

Ze begon merkbaar de controle over haar lichaam te  verliezen was en ze probeerde de stoten op te vangen. Angelique had zich ondertussen strak tegen haar aangeduwd en speelde met haar vrije hand met de borsten van haar slachtoffer die het hierdoor nog warmer kreeg. Marianne duwde haar kontje naar achteren en voelde het naakte kutje van Angelique over haar kontje schuren. Ze draaide zich plotseling om en drukt nu haar kutje tegen het kutje van Angelique aan die ervoor zorgde dat de horny rabbit op z’n plaats bleef. “Ga door alstjeblieft, ik ben je sletje”, fluisterde Marianne in het oor van Angelique.

Dat was alles wat de burgemeestersdochter wilde horen om het tempo op te voeren. De twee vrouwen stonden hijgend tegen elkaar aan te rijden en Marianne kreeg iets te voelen dat ze nog nooit meegemaakt had. Vanuit haar tenen kwam het gevoel opzetten en nam haar stormachtig, een echt orgasme. Niet eentje die ze had gefaked om haar man tevreden te stellen.

Dit liet Angelique ook niet onberoerd die zich tegen de clitoris stimulator van de horny rabbit aanduwde en vlak na Marianne in een daverend orgasme terechtkwam. De twee vrouwen pakten elkaar stevig vast en stonden nog steeds zo toen hun orgasme al enige tijd over was. Op dat moment besloot Marianne dat trouwen misschien niet de beste keuze was in haar leven. Ze was in deze korte tijd verslaafd geraakt aan Angelique. Ze zou het 18-jarige meisje volgen waar ze ook naar toe wilde zolang ze dit genot kon blijven voelen.