0

Het Paarse Mini Jurkje

Ze had het sexy paarse mini jurkje speciaal gekocht om haar man dat weekend te verrassen. Hun seksleven zat al een tijdje op een laag pitje omdat ze allebei druk aan het werk waren en ze meestal ’s avonds na een uurtje televisie kijken al op de bank bijna in slaap vielen. Die zaterdag was ze dan ook vroeg al bezig om haar plannetje ten uitvoer te brengen. Haar man was naar het voetballen en zou pas laat in de middag weer thuis komen en zij had daardoor alle tijd om zichzelf weer eens ouderwets mooi te maken. Ze waste haar halflange blonde haar en keek vervolgens goedkeurend in de spiegel nadat ze uit het bad gestapt was. “Ik mag er best nog zijn”, dacht ze bij zichzelf terwijl goedkeurend even over haar borsten wreef. 

Ze pakte het pakketje uit dat de postbode die dag had gebracht. Daar zat haar nieuwe paarse mini jurkje in die ze op het internet besteld had. Het zat als gegoten en was blij met wat ze in de spiegel zag. Als haar man vanavond geen zin zou hebben dan was hij vast homo geworden. Ze draaide nog een rondje als een ballerina en hing vervolgens het jurkje in de kast en trok haar joggingpak aan.

 

Haar man kwam laat in de middag terug van het voetballen, hij had nog een paar biertjes in de kantine gedronken en was eigenlijk te moe dat hij op zijn benen stond. Zijn vrouw verwelkomde hem in haar weekend joggingpak en dat was meestal het teken dat er dat weekend geen seks inzat. Hij ging op de bank zitten, pakte de afstandsbediening en zapte een beetje doelloos door alle programma’s heen. Hij bleef hangen bij Eurosport en zat naar een wedstrijd tussen twee Duitse clubs te kijken toen hij zijn ogen niet meer open kon houden. Een erotische droom waarin behalve zijn vrouw ook de dame achter de bar van de kantine een hoofdrol in speelden overviel hem.

 

Zijn vrouw kende de routine en wachtte tot zijn gesnurk het commentaar van de voetbalwedstrijd overstemde. Ze liep naar boven en pakte het paarse mini jurkje uit de kast en deed haar haar weer in model. Haar hoge hakken stonden prachtig bij het jurkje en ze liep heupwiegend weer naar beneden. Wat er ook gebeurde, ze zou hem helemaal uitwonen zoals hij dat altijd subtiel wist te vertellen.

 

Ze trok voorzichtig zijn trainings- en onderbroek uit zowaar zonder hem wakker te maken. De paar biertjes hadden hun werk goed gedaan. Daarna ging ze met haar benen wijd bovenop hem zitten en wreef met een veertje onder zijn neus. Hij deed zijn ogen voorzichtig open en kwam gelijk in een niesbui terecht waarbij hij bijna zijn vrouw van zich afworp. Ze hield hem echter stevig vast en begon met haar kont langs zijn pik te bewegen en zorgde dat de dunne stof van het jurkje langs zijn pik ging. 

 

Haar man dacht nog even dat hij droomde maar toen hij haar kontje vastpakte wist hij dat het echt was. Hij voelde zijn pik groeien en genoot van het uitzicht. Zijn vrouw had ondertussen zijn pik te pakken en trok hem langzaam af totdat hij helemaal stijf was. Daarna ging ze op handen en knieen op de bank zitten en deed haar kontje de lucht in. Op z’n hondjes was zijn favoriete standje en het was nu even zijn beurt om te genieten. Hij dacht geen moment na en schoof zijn dikke harde pik in een keer in haar natte kut. Het jurkje voelde heerlijk om haar lichaam toen ze hard werd geneukt door haar man. Ze begon steeds harder te kreunen en duwde haar kontje achteruit om zijn hele pik op te vangen.

 

 

“Draai je om” zei hij schor en haalde zijn pik uit haar kut. Ze kon een kreet van teleurstelling niet onderdrukken maar voldeed snel aan zijn wens. Ze legde haar benen in zijn nek en hij schoof weer zijn pik tot aan de ballen in haar kut. “Wat ben je toch een lekker ding en wat een prachtig jurkje heb je aan”, zei hij liefdevol, “ik ga je een orgasme bezorgen zoals je alleen nog van vroeger kent”. Het voetballen bleek hem gelukkig niet al te veel uitgeput te hebben want hij neukte hij schroefde het tempo waarmee hij haar aan het neuken was steeds meer op. Ze lag alleen nog maar te kreunen en hield zich met alle macht vast om niet van de bank afgeduwd te worden. Met haar kutspieren masseerde ze zijn pik terwijl hij haar neukte zoals ze deden toen ze net met elkaar gingen.

 

Er werd even een pauze ingelast zodat ze een kussen onder haar kontje kon leggen waardoor hij nog dieper in haar kon komen. Ze pakte zijn tepels en begon, nadat ze haar vingers nat gemaakt had, er overheen te wrijven. Het jurkje had ze nog uit willen doen maar dat mocht niet van haar man. Hij werd gek van verlangen en begon haar weer met al zijn kracht te neuken. Het aanzicht, het nog steeds strakke kutje van zijn vrouw en de natte vingers op zijn tepels werden hem al snel te veel. Ze voelde zijn pik opzwellen en bereidde zich voor op zijn ontlading zodat ze tegelijkertijd klaar zouden komen. Met een vertrokken gezicht kwam hij klaar en door het warme zaad ging zij ook over de grens. De buren waren gelukkig met vakantie want anders was de kans aanwezig geweest dat ze aangeklopt hadden om te vragen of er problemen waren. Ze melkte de laatste druppels uit zijn pik en legde haar hoofd op zijn borst. Ze zat nu al te denken wat ze voor het volgende weekend zou kopen.

 

 

//