0

Glazen Dildo

 

Stephanie keek voorzichtig naar de doos die voor haar lag. Had haar vriendin voor haar meegenomen die vond dat ze de laatste tijd te weinig, zoals zij het noemde, “in haar doos had gehad”. Jannie, de vriendin, kon wel vaker op een manier uit de hoek komen die je niet zou verwachten van iemand die dagelijks in een mantelpakje richting kantoor ging om leiding te geven aan meer dan 200 man.

De laatste keer dat ze samen wat wijntjes waren gaan drinken kreeg ze het schaamrood op haar kaken toen Jannie haar voordelen aan het opsommen was bij een knappe man aan de bar waar ze af en toe al voorzichtig naar gekeken had. 

Volgens Jannie had ze hele grote borsten, cup e, die smachten om door twee handen stevig vastgepakt te worden. Haar doos zou bij de eerste aanblik van een stevige pik al doordrenkt zijn en als er nog aan gelikt werd dan zou ze gillend klaarkomen.

Ze wist niet waar ze moest kijken maar één ding stond vast, ze moest zo snel mogelijk het cafe uit. Ze trok Jannie bijna aan haar haren de straat op en was door haar kwaadheid en schaamte niet eens meer in staat om haar vol te kafferen zoals ze van plan was geweest.

“Ach, doe nou niet net alsof ik niet de waarheid spreek” zei Jannie een beetje aangeschoten en ging met hetzelfde gemak het cafe weer in.

Op weg naar huis dacht ze nog eens goed na over de afgelopen twee jaar na haar scheiding en moest inderdaad bekennen dat het seksueel niet best gesteld was met haar. Ze had wel genoeg aanbiedingen gehad maar was te verlegen om er echt op in te gaan. Met haar buurman was ze het verst gekomen maar toen die zijn pik uit zijn broek haalde en vroeg of ze er lief een kusje op wilde geven was ze nog net niet gillend weer naar haar eigen huis gerend.

Jannie, haar beste vriendin, daarentegen deed niet zo moeilijk over seks. Mannen waren er om te gebruiken en een vrouw op zijn tijd is ook niet slecht is het motto waarmee ze leeft.Dit spookte allemaal door haar hoofd toen ze naar het doosje op haar keukentafel keek.

“Om eens lekker van te genieten” had haar beste vriendin gezegd toen ze het cadeau kwam afgeven. 

Vlug pakte ze het uit en de inhoud kwam eigenlijk niet als een verrassing voor haar. In het doosje lag een glazen dildo naar haar te glimmen. Ze deed het deksel er weer op en nam het doosje mee naar haar slaapkamer waar ze het opborg in één van de laatjes van haar nachtkastje. 

In die twee jaar dat zeg een seks had gehad, had ze ook niet echt veel gemasturbeerd, want dat hoorde niet in haar belevingswereld. Ze keek dus nog even belangstellend in het doosje voordat ze hem onder een paar tijdschriften opborg. Ze had namelijk nog nooit een vibrator of dildo gehad.

De volgende avond, ze had Jannie al aan de telefoon gehad over het cadeau, ging ze vroeg naar bed omdat ze dapper besloten had met haar nieuw verworven glazen dildo aan de gang te gaan. Ze had net een artikel gelezen in de Viva dat masturberen helemaal niet vreemd was en dat bijna elke vrouw het deed dus waarom zou zij het niet doen.

Ze kleedde zich helemaal uit en bewonderde zichzelf in de spiegel. Haar hele grote borsten, inderdaad cup E, stonden nog stevig vooruit en haar kutje was kaal want ze scheerde zich altijd omdat ze het met haar “daar beneden” niet hygienisch vond.

Ze ging op haar bed liggen, trok de dekens over haar heen en pakte de glazen dildo die ze al klaar gelegd had. Met haar gedachten ging ze naar de knappe man die aan de bar stond en wat hij met haar gedaan zou hebben als Jannie niet zo bot geweest was. Ze ging met een vinger over haar clitoris en voelde dat ze steeds natter werd.

De man zou met haar mee naar huis gegaan zijn en had haar geen tijd gegeven om na te denken. Voordat de slaapkamer ook maar in het zicht was hadden ze hun kleren al op de grond gegooid en had ze zijn stevige pik in haar mond genomen.

Die glazen dildo bracht wel iets in haar boven dacht ze nog want ze moest er niet aan denken als dit in het echt zou gebeuren, dan had ze zich niet eens op laten pikken in de kroeg. Ze was gelijk afgeleid maar besloot door te gaan omdat ze het toch wel warm gekregen had. Warm genoeg om de dekens van haar af te gooien.

Voorzichtig bracht ze de glazen dildo, van 19 centimeter had ze in de gebruiksaanwijzing gelezen, naar haar natte kutje en duwde hem erin. Ze hoopte dat het zou passen want ze was niets anders gewend dan de 9 centimeter van haar ex-man die nooit langer dan vijf minuten stijf bleef staan. Dan was hij namelijk al klaargekomen. Telkens een stukje verder ging de glazen dildo erin en ze begon zichzelf steeds heftiger te vingeren.

De knappe man gooide haar zonder plichtpleging over de leuning van de bank heen en duwde zijn dikke pik van achteren in haar kut. Ze voelde zich diep gevuld en begon tegen hem aan te rijden met haar kontje. De man pakte haar bij haar haren en ze moest haar hoofd wel omhoog doen. Hij fluisterde vieze woorden in haar oren waardoor ze nog geiler werd.

De glazen dildo zat ondertussen met al zijn 19 centimeter in haar druipnatte kut en ze pompte hem op volle snelheid heen en weer. Haar vingers begonnen zeer te doen van het vingeren en ze voelde al dat het niet lang zou gaan duren. Met een gekromde rug en schreeuwend kwam ze klaar. Ze moest haar hoofd in het kussen duwen om niet teveel geluid te maken. Wat zouden de buren wel niet van haar denken ging het nog even door haar heen voordat ze toegaf aan het multipele orgasme dat door haar lichaam ging. Alles tintelde, haar lichaam was te gevoelig om aan te raken.

Na tien minuten kwam ze een beetje tot rust en haalde de glazen dildo uit haar kutje. Ze droogde hem af en legde hem op een prominente plaats in haar nachtkastje. Dat die vaker gebruikt zou gaan worden was iets dat vast stond. Ze draaide zich om met de knappe man uit het cafe in haar gedachten die haar liefdevol aan het kussen was viel ze in een diepe slaap.