0

De helpende hand en mond van de verpleegster

Hij lag al meer dan twee weken in het ziekenhuis en hij verveelde zich dood. Wordfeud en het internet waren zijn enige vermaak tot het dagelijkse bezoek van zijn moeder want echt bewegen kon hij niet. Hij was van achteren aangereden door een dronken malloot en zat tot bijna aan zijn middel in het gips. Nog een weekje in het ziekenhuis en dan zou hij naar een revalidatiecentrum gaan waar ze gingen kijken of hij weer een beetje soepel kon lopen in de toekomst.

Hij lag met een voortdurende stijve want na twee weken geen seks en wel porno kijken kwam het zaad bijna zijn oren uitlopen. Aftrekken ging niet want teveel bewegen deed pijn. Hij kon net aan iets intypen op zijn laptop of iPad en dat was ongeveer alles.

Hij had al een paar keer een stijve gekregen toen hij werd gewassen door de verpleegsters maar die hadden het heel zakelijk behandeld en waren even weggegaan totdat hij weer afgekoeld was. Al die verhalen die hij op het internet las waarin verpleegsters “extra” zorg boden aan hun patienten waren toch wat schromelijk overdreven.

Het was zelfs zo erg dat toen hij werd geholpen door de nachtzuster, een oudere vrouw, bij het plassen een stijve kreeg die het eerste uur niet meer wegging. Hij was jong dus problemen met erecties had hij niet en zijn gedachten waren bij de grote borsten van de zuster van dienst.

Twee weken voor het ongeluk bleek dat zijn vriendin een stiekeme relatie had met een collega en was uit het huis waar ze samenwoonden vertrokken. Er was dus ook niemand die hem even tijdens het bezoekuur van zijn hoge nood af kon helpen.

Hij lag op een kamer apart want zijn ouders, en hijzelf ook trouwens door een erfenis van zijn oma, hadden meer dan genoeg geld en dat was een understatement. Zijn moeder kwam hem dagelijks trouw bezoeken en, terwijl ze druk in gesprek waren, zag dat de dekens enigszins omhoog kwamen in de buurt van zijn pik. Ze keek even in welke richting haar zoon, Julian, zat te kijken en wist gelijk waar de bolling in de dekens vandaan kwam.

In de deuropening stond een leerling verpleegster druk te praten met een collega. Het was een knap blond meisje van een jaar of 21 met een paar stevige borsten want haar verpleegsteruniformpje stond strak aan de bovenkant. Ze keek weer om naar Julian die gefixeerd naar het blonde meisje aan het kijken was.

Hier moest ingegrepen worden dacht Julian’s moeder, die arme jongen heeft het zwaar. Ze zorgde dat het gesprek weer op gang kwam en besteedde verder geen aandacht aan de tent die zich in de dekens had gevormd. Er vormde zich een plannetje in haar hoofd die ze meteen na het bezoekuur ten uitvoer zou brengen.

Nadat ze haar zoon plechtig beloofd had de volgende ochtend om dezelfde tijd weer terug te zijn ging ze naar de balie van de verpleegsters en kreeg alle informatie die ze nodig had en ging met een glimlach op haar gezicht het ziekenhuis uit.

De verpleegster van die nacht was weer dezelfde als van de erectie tijdens het plassen en bleef lekker babbelen met Julian om een gemoedelijke sfeer te creeren en te voorkomen dat hij weer een erectie zou krijgen tijdens het plassen. Ergens had ze wel medelijden met de jongen maar ze kon er niets aan doen wilde ze haar baan niet kwijtraken. Na de dood van haar man had ze het geld van haar loon hard nodig om het hoofd boven water te houden.

Julian was te moe om een harde pik te krijgen want hij was pas heel laat gaan slapen. Slaapdronken had hij gereageerd op de nachtzuster die vrolijk over van alles en nog wat aan het kletsen was door af en toe “ja” en “oh” te zeggen op de momenten dat het volgens hem noodzakelijk was.

Truus, de nachtzuster, was blij dat er niets gebeurd was en ging door met haar dienst die bestond uit het opruimen van kots en voor de tigste keer hetzelfde verhaal aanhoren van de man uit kamer 106 die een lichte vorm van Alzheimer had.

Die ochtend ging ze moe richting parkeerplaats en was blij dat ze nog maar een keertje de nachtdienst in hoefde en daarna drie heerlijke dagen vrij was. Op de parkeerplaats zag ze dat er een man bij haar auto stond te wachten en was van plan om terug te lopen en de bewaking in te seinen. De man wenkte haar echter en ze nam hem goed in zich op. Type notaris, keurig in het pak en van een formaat dat ze wel kon hebben. Ze had grotere, agressievere, patienten keurig weer in het bed gekregen met haar kordate optreden.

De man begroette haar uiterst correct met een “dag mevrouw van Steenderen, mag ik mij voorstellen, ik ben John van’ t Veld, ik ben advocaat en ik heb een voorstel voor u”. Nieuwsgierig geworden naar wat de keurige man te bieden had keek ze hem vragend aan waarop hij vervolgde met “zullen we even ergens koffie gaan drinken. Er is een restaurant hier heel dichtbij waar ze heerlijk ontbijt hebben”. Truus kende het restaurant wel want daar had ze vroeger vaak genoeg gegeten tijdens de lunchpauze. Ze nam nu alleen haar eigen brood mee van huis sinds het salaris van haar man was weggevallen en ze een uiterst schamel pensioentje er voor in de plaats had gekregen.

Het gesprek in het restaurant overtrof haar stoutste verwachtingen en ze vroeg bedenktijd om het allemaal op zich in te laten werken. De advocaat gaf aan dat ze tot ’s middags vier uur de tijd had om haar besluit door te geven en gaf haar een kaartje met een nummer waarop hij te bereiken was.

Ze ging naar huis en kon moeilijk de slaap vatten. Het aanbod van de advocaat spookte door haar hoofd heen en ver voor vier uur had ze de telefoon al gepakt en haar antwoord doorgegeven. Dit was misschien haar uitweg uit haar nijpende financiele situatie.

Een uur voordat ze in het ziekenhuis moest zijn keek ze haar kledingkast door en pakte wat lingerie dat nog ingepakt lag op de bovenste plank van de kast. Haar man was er mee aan komen zetten maar voordat ze hem ermee had kunnen verrassen had hij een hartaanval gekregen en kon ze hem de week erop naar de begraafplaats brengen. Dit alles was al twee jaar geleden maar ze had het niet over haar hart kunnen verkrijgen om het weg te gooien want ze was niet meer van plan geweest om met een andere man ooit nog aan seks te gaan doen. En om eerlijk te zijn, wie zat er te springen om een vrouw van middelbare leeftijd met wel grote maar hangende tieten.

Ze pakte de lingerie uit en bekeek zichzelf in de spiegel toen ze de jarretels en de pikante bh had aangetrokken. De vrouw in de spiegel ziet er goed dacht ze bij zichzelf toen ze haar evenbeeld in lingerie en laarzen zag. Haar borsten waren door de bh een stuk omhoog gepushed en de jarretels en panty’s zaten strak om haar slanke benen. De laarzen, die ze ooit in een opwelling had gekocht en een keertje aangehad, maakten het geheel af. Ze deed haar verpleegstersuniform er overheen aan en niemand die zag wat voor sensuele vrouw er onder zat. Het enige dat opviel was de bovenkant van het pakje die strak stond vanwege haar grote borsten die een gevecht met de stof waren aangegaan.

Over het verpleegstersuniform deed ze een lange jas aan en haar haar ging in een knotje. Tevreden met zichzelf liep ze naar beneden en ging, terwijl de rest van de buurt voor de televisie zat, richting het ziekenhuis waar ze een aparte nachtdienst voor de boeg had.

In de verpleegsterskamer deed ze volop mee aan de gesprekken en de laatste roddels en kreeg van de blonde leerling verpleegster weer te horen dat Julian een erectie had gekregen terwijl ze hem met een washandje aan het wassen was. “Die arme jongen”, verzuchtte ook het blonde meisje, “ik zou hem zo een handje helpen en misschien doe ik dat ook wel als ik morgen nachtdienst heb.”

Truus hoorde het aan en bedacht dat het blonde meisje gelijk haar andere probleem zou oplossen. Ze nam Ingrid apart en zei zachtjes dat ze dit soort dingen niet in het openbaar moest gaan verkondigen wilde ze haar baan houden. Maar, en toen kwam de maar, of ze geïnteresseerd was in een uitdagendere baan dan wat ze nu deed, tegen een veel betere vergoeding. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd want het salaris van een verpleegster in opleiding was niet echt om over naar huis te schrijven.

Nadat Ingrid vrij snel had ingestemd met het voorstel zocht Truus naar het kaartje van de advocaat dat ze gekregen had en belde hem op om het goede nieuws mee te delen. Ze stopte haar mobieltje weg, keek op de klok en zag dat ze haast moest maken wil ze genoeg tijd over houden voor Julian.

Nadat ze eerst kamer 106 had gedaan en het kotst in een sneltreinvaart bij andere patienten had opgeruimd, her en der medicijnen uitgedeeld en extra dekens had verzorgd was ze klaar voor haar bezoek aan Julian.

Ze begon ondertussen wel een beetje zenuwachtig te worden want wat er zo direct van haar verwacht werd had ze nog nooit bij een man gedaan, zelfs niet bij haar eigen man. Ze liep zachtjes de kamer van Julian en zag dat haar patient in een diepe slaap lag. Ze deed voorzichtig de deur achter haar op slot en zette voor alle zekerheid een stoel onder de deurknop. Binnen nu en een uur zou niemand naar haar op zoek zijn en nam de andere nachtzuster de spoedjes voor haar rekening.

Ze deed langzaam haar verpleegsters uniformpje uit en voelde de koude lucht over haar borsten gaan. Haar tepels stonden direct strak vooruit en probeerden een uitweg uit de halve push-up te zoeken. Ze keek nog snel even in de spiegel en kreeg wat meer zelfvertrouwen. Het licht een beetje dimmen en Julian zou niet weten wat hem zou overkomen.

Bij het bed aangekomen haalde ze voorzichtig de dekens van Julian af die niet wakker werd maar in zijn slaap wilde gaan verliggen. Door het gips om zijn benen ging dat niet en hij gaf het al vrij snel op. Zijn pik hing slap langs zijn zak en Truus moest eerlijk toegeven, het was er eentje die gezien mocht worden, zeker in stijve toestand.

Voorzichtig pakte ze de pik en gaf er een paar kleine rukjes aan waar Julian direct op reageerde met een zware kreun. Ze boog zich voorover en nam het gevaarte dat nu langzaam overeind kwam in haar mond. Het gedeelte dat ze nog nooit bij iemand gedaan had omdat het haar tegenstond maar nu kwam ze er niet onderuit. Ze besloot het om direct te doen terwijl Julian nog lag te slapen zodat ze een klein beetje kon oefenen en proeven hoe het smaakt. Het was minder erg dan ze in gedachten had en in haar mond kwam de pik helemaal tot zijn volle stand terwijl Julian zachtjes woordjes begon te zeggen in zijn slaap. Ze kon “Ingrid, ik wil je” horen maar ook, en dat verbaasde haar helemaal, “Truus, je tieten”.

Ze ging wat voortvarender te werk en masseerde zachtjes met haar hand de ballen van Julian terwijl ze met haar tong cirkelende bewegingen over zijn eikel maakte. Het voorvocht voelde ze in haar mond en ze wist dat het niet lang ging duren bij Julian die al zo lang zonder gezeten had. Ze besloot om haar “patient” wakker te maken en bleef met haar rechterhand de stijve pik langzaam aftrekken terwijl ze met haar mond die van Julian opzocht.

Zoenen vond ze heerlijk en hoewel er niets over werd gezegd in het contract dat de advocaat had opgesteld vond ze wel dat ze het verdient had. De lippen van Julian voelden zacht en met enige geweld drukte ze haar tong naar binnen op zoek naar zijn tong. Julian had nu wel door dat hij niet in zijn zoveelste natte droom verzeild geraakt was deed zijn ogen open en keek in de grote kijkers van Truus die hem aan het zoenen was. Automatisch bewoog hij zijn tong en voelde die van Truus heftig heen en weer gaan.

Nadat hij een paar keer met zijn ogen geknipperd had nam hij Truus in zich op en voelde dat hij langzaam werd afgetrokken. “Maar Truus……wat….wat…..” begon hij stamelend dat gestopt werd met een “sttttt……, liggen en genieten”. Hij besloot het advies op te volgen en genoot van de hand die langzaam op en neer over zijn pik heenging. Een diepe kreun ontsnapte uit zijn mond toen hij opnieuw de tong van de nachtzuster over zijn eikel voelde gaan. Hij wilde het liefst haar hoofd vastpakken en zijn dikke pik tot diep in haar keel stoten maar zijn armen wilden niet meewerken. Truus had echter wel door dat er meer van haar verwacht werd dan alleen haar tong die over zijn eikel ging en ging met haar volle lippen helemaal over de strak staande pik van Julian heen. Ze probeerde zoveel mogelijk van zijn vlees in haar mond te krijgen en moest even stoppen toen ze kokhals neigingen voelde opkomen.

Nadat ze weer tot rust gekomen was ging ze enthousiast op en neer met haar mond over de dikke pik van haar hulpeloze patient. Door het pijpen en de seks die in de lucht hing kreeg ze het zelf ook een beetje warm. Ze ging met haar hand naar haar kut toe en voelde dat deze langzaam nat begon te worden.  Een onderbroek had ze niet aangedaan, alleen haar panty’s en jarretels en ze was blij dat ze zich toch nog even geschoren had. Zo’n kale kut ziet er een stuk beter uit vond ze zelf. Haar vingers hadden al snel haar clitoris gevonden en ze ging in het ritme van het pijpen over haar gevoelige plekje heen. Wilde ze zelf ook klaarkomen dan moest het snel gebeuren want ze voelde aan de keiharde piemel van Julian dat hij het niet lang meer ging houden.

Ze stopte met pijpen en hield alleen haar mond over de pik heen terwijl ze furieus over haar clitoris heen en weer ging. Julian zuchtte diep toen er gestopt werd terwijl hij net zou gaan klaarkomen. Truus gaf af en toe een likje om de pik aan het randje te houden en voelde na een paar minuten al dat ze een heftig orgasme ging krijgen. Het was voor haar nog langer geleden dan voor Julian dat ze aan seks had gedaan en de opgekropte gevoelens dreigden er massaal uit te komen.

Toen ze het orgasme voelde opkomen begon ze als een volleerde slet de pik van Julian te bewerken met haar mond en voelde het zaad komen opborrelen. Ze had besloten om alles door te slikken want nu ze toch eindelijk iemand aan het pijpen was wilde ze het zaad ook proeven. Net toen ze de eerste lading zaad uit de pik van Julian in haar mond voelde en ze haar uiterste best deed om alles door te slikken kwam haar eigen orgasme in al zijn heftigheid opzetten.

Ze moest haar uiterste best doen om staande te blijven en het zaad van Julian te verwerken. De tinteling door haar lichaam was heftig en nadat ze het laatste zaad uit de pik van Julian gezogen had stopte ze pas met haar clitoris te bewerken die opgezwollen en dik was. Ze hield zich vast aan het bed en hing half over Julian heen die van de gelegenheid gebruik had gemaakt om een tepel die een uitweg uit de bh had gevonden in zijn mond te nemen. Er ging een rilling door het lichaam van Truus heen die opnieuw een orgasme aan voelde komen en zich schrap zette. Ze drukte haar grote tiet in de mond van Julian en pakte met twee handen de spijlen van het bed vast en liet de heerlijkheid over zich heenkomen.

Ze had dit baantje voor een jaar aangenomen en zou samen met nog iemand anders dagelijks voor de behoeften van Julian gaan zorgen voor een bedrag dat vier keer haar maandsalaris was. Die andere iemand had ze al gevonden in de vorm van de blonde leerling verpleegster Ingrid die openstond voor eenzelfde soort aanbieding. Beide zouden ze hun ontslag nemen en full time voor Julian gaan zorgen die een lange revalidatie tegemoet zou gaan.

Ze zouden hun intrek nemen in het huis dat de ouders speciaal voor Julian gekocht hadden dichtbij het revalidatiecentrum en buiten de normale verzorging zouden ze ook aan al zijn seksuele verlangens voldoen.

Na het heftige orgasme dat ze had gekregen was ze blij dat ze dit baantje had aangenomen. Ze was bang geweest dat de seks een moetje zou worden maar nu ze dit gevoeld had kon ze niet wachten om de dikke pik van Julian te bestijgen. Heel voorzichtig natuurlijk want ze wilde de jongen geen pijn doen. Eerst moest Ingrid, die de volgende nacht dienst had, zich maar eens met het wapen van Julian bezighouden. Misschien dat ze stiekem zou komen kijken want er was een gevoel bij haar losgekomen dat ze niet eerder had gehad. Ze wilde nog meer orgasmes hebben.

Ze deed, nadat ze het laatste restje zaad van Julian z’n pik gelikt had, uitgebreid het voorstel uit de doeken dat ze van de advocaat gekregen had en zag dat Julian steeds meer begon te glimmen. Bij het horen van de naam Ingrid en het zien van de tieten van Truus, die haar bh had uitgedaan, begon zijn pik alweer te stijgen. Met een glimlach keek Truus naar de stijve pik en zag op de klok dat ze nog tijd had om ervoor te zorgen dat Julian het helemaal naar zijn zin zou hebben.