0

De Grote Borsten van Sylvia - Slot

 

Na haar enerverende seksavond met buurvrouw Angelique kon Sylvia haast niet wachten totdat het weer weekend zou zijn en ze met z’n allen naar Antwerpen zouden gaan. Het was haar die week nog twee keer gelukt om snel bij haar buurvrouw aan te wippen en zich lekker klaar te laten likken en vingeren. Na de tweede keer hadden ze besloten om eventjes te stoppen want de zoon van Angelique en de buurjongen van Sylvia was vroeger thuisgekomen dan normaal en had ze bijna betrapt.

Angelique begon zich ondertussen steeds drukker te maken over het weekend in Antwerpen gezien de opdracht die ze naar de meest grote waarschijnlijkheid moest uitvoeren, haar eigen zoon pijpen. Ze wist dat ze niet meer zonder Sylvia met haar grote borsten kon en had alles voor haar over. Als ze wilde dat ze de bijna bejaarde buurt-melkboer zou pijpen dan deed ze dat zonder blikken of blozen alleen haar zoon was emotioneel gezien net een stap te ver. Ze wilde echter kostte wat het kost haar buurmeisje bij zich houden.

Nadat ze de tweede keer Sylvia had liggen beffen en haar zoon hun bijna betrapt had besloot ze open kaart te spelen met haar Arjan. Ze ontkwam er niet aan dat zijn nieuwe vriendin Karin erbij zat want de twee waren na hun neukpartij in de hal van het huis van Sylvia onafscheidelijk. Angelique had ze wel gehoord in de slaapkamer van Arjan en verbaasde zich erover hoeveel keer haar zoon wel niet klaar kon komen gezien het gekreun wat ze door de niet al te dunne muren hoorde.

Op de donderdagavond voor het Antwerpen avontuur riep ze de twee tortelduifjes naar beneden en zag aan hun rooie hoofden dat ze waarschijnlijk gestoord waren in een heftige neukpartij. “Ga zitten Arjan, ik moet wat met je bespreken”, begon ze erg daadkrachtig. “We gaan natuurlijk vrijdag naar Antwerpen en ik weet dat je een heleboel seks verwacht van Karin en Sylvia maar er is meer”. Zo goed en zo kwaad als het ging legde ze uit wat Sylvia van haar verwachtte. Arjan zat het allemaal aan te horen met een hoofd dat nog rooier werd dan het al was. Dat hij opgewonden raakte was ook niet zo vreemd want hij was een 15-jarige jongen en had zich wel vaker afgetrokken met zijn moeder in gedachten alleen nu hij door de werkelijkheid werd ingehaald keek hij er iets anders tegenaan.

Karin zag de bolling in de broek van Arjan en keek even naar Angelique, die ze had leren kennen als zeer ruimdenkend. “Mevrouw de Vries, er zit hier iemand die iets te veel afgeleid wordt, is het goed als ik er even iets aan doe”, zei ze met een twinkeling in haar ogen. Angelique had wel door dat Karin de touwtjes in handen had bij haar zoon, het slaafse was waarschijnlijk genetisch overgebracht, en vond het wel prettig dat haar zou haar verder niet meer aan zou kijken met de gedachte aan zijn pik in haar mond. “Ga je gang schat, ik haal wel even wat te drinken.”

Angelique stond op en zag dat Karin al druk bezig was om de dikke pik van Arjan uit zijn broek te halen en hem bestraffend toe te spreken. “Dat gaat niet door met je moeder jongetje, je hebt mij en af en toe Sylvia en daar doe je het maar mee”, zei haar toekomstige schoondochter voordat ze de pik tot achterin haar keel liet glijden. “Natuurlijk schat, ik wil alleen maar jou”, bracht Arjan er tussen het gekreun nog uit en hij meende het ook. Karin was het beste wat hem ooit was overkomen en hij was niet van plan om haar op te geven. 

Angelique was snel doorgelopen want het beeld van de pik die bij Karin in haar mond gleed deed haar toch meer dan ze had verwacht. Ze pakte vlug wat te drinken en nam haar plaats op de bank tegenover het stel weer in. Arjan had zijn ogen gesloten om te genieten van de heerlijke dingen die Karin met haar tong aan het doen was. Ze had zich snel aangepast aan de dikke pik en, ondanks dat ze nog niet veel gedaan had op seksgebied, leerde ze heel snel. Haar tong ging als een razende tekeer over zijn eikel en met haar hand trok ze hem langzaam bij de basis van zijn pik af. Af en toe verdween haar tong in zijn plasgaatje wat een diep gekreun bij Arjan ontlokte. Met een scheef oog zag ze Angelique en had direct door dat die ook aan ontlading toe was. Ze liet met een plop de pik van Arjan uit haar mond glijden en liep richting Angelique “meekomen” was het enige dat ze tegen Arjan zei die braaf het bevel opvolgde. 

Ze liet zich op haar knieen zakken en deed het korte rokje van Angelique omhoog. De string van Angelique was snel uit en direct viel ze aan op de clitoris van de moeder van Arjan. Angelique was inderdaad aan ontlading toe want ze liet zonder morren alles toe wat Karin aan het doen was. Dit was geen incest dus dit mocht was de verklaring die ze voor zichzelf had. Ze keek naar Arjan die schaapachtig naar het gebeuren voor hem stond te kijken en voordat Karin zelf iets kon zeggen besloot Angelique de touwtjes in handen te nemen. 

“Waar wacht je nog op”, bitste ze een klein beetje geirriteerd door het gebrek aan daadkracht bij haar zoon. “Pak die dikke pik van je en zorg dat Karin ook geniet”. Arjan die nu wist wat er van hem verwacht werd liet dit zich geen twee keer zeggen en ging op zijn knieen achter Karin zitten. Die had ondertussen na de woorden van Mevrouw de Vries, zoals  ze haar nog steeds noemde, haar kontje zo hoog mogelijk de lucht ingeduwd. Ze was al drijfnat dus Arjan zijn piemel gleed zonder problemen haar kutje in en voelde direct de harde stoten van haar nieuwe vriendje die van stevig aanpakken wist.

Angelique was ondertussen gek van verlangen en besloot dat het wel kon om haar blouse open te maken want ze wilde haar eigen vingers of mond over haar tepels voelen. Het gelik van Karin zorgde dat ze bijna continue tegen een orgasme aanzat en haar zoon had dan ook wat te zien. Heimelijk was ze er wel trots op dat haar borsten fungeerden als klaarkomobject in de masturbeerdromen van haar zoon. 

Een bh had ze niet aan want ze was die dag niet naar klanten geweest dus Arjan kreeg direct de volle laag. Ze pakte haar een van haar borsten en begon aan de tepel te likken. Ze maakte er iets meer een show van dan dat ze normaal deed als ze met haar eigen vibrator bezig was en probeerde tussen haar oogleden te kijken hoe Arjan er op reageerde. Die keek met wijd open ogen naar de show die zijn moeder voor hem aan het opvoeren was en ging nog sneller met zijn pik de kut van Karin in en uit. Die had ondertussen wel door dat er iets gaande was en stopte even met likken en keek omhoog. Zolang het bij kijken bleef maakte het haar allemaal niet uit dus ging ze snel weer verder met waar ze mee bezig was terwijl ze ondertussen hard van achteren geneukt werd. 

“Kom……over……aaahhhh…….haar……..oh ja……aaahhhh…..kont…..klaar” wist Angelique met moeite uit te brengen want ze stond op ontploffen. Arjan wilde maar al te graag klaarkomen en was blij dat hij eindelijk zijn zaad kon spuiten. Hij haalde zijn pik uit de kut van Karin en gaf er een paar stevige rukken aan om het karwei af te maken. Dikke klodders zaad vlogen uit zijn pik op het kontje van zijn vriendin die extra hard begon te likken om Angelique klaar te krijgen. Het klaarkomen van haar zoon en de harde tong van Karin bleek genoeg te zijn om dat voor elkaar te krijgen. Ze probeerde haar blik niet af te wenden van haar zoon die straal na straal op het lichaam van Karin spoot en kwam met een diepe grom heftig klaar. Bijna net zo heftig als ze met Sylvia had beleefd. 

“Zo”, zei Karin, toen moeder en zoon bijgekomen waren van hun orgasme. “Dat is de wereld uit. Maar hoe pakken we de situatie met Sylvia in Antwerpen nu aan?” zei ze zakelijk. Aan niets was te merken dat ze net haar toekomstige schoonmoeder naar een hoogtepunt had gebracht. Angelique zat schuldig voor zich uit te staren omdat ze toch meer opgewonden was geraakt van haar zoon dan ze had gewild maar dankte god op haar blote knieen dat het alleen bij kijken was gebleven.

Er volgde een heftige discussie tussen de drie hoe ze het geval Sylvia aan konden pakken zonder dat Angelique haar kwijt zou raken want het stond voor de moeder van Arjan al vast dat het buurmeisje niet al te lang na Antwerpen bij hun in zou trekken. Het was uiteindelijk Arjan die met een oplossing kwam die het meeste kans van slagen leek te hebben en ervoor zou zorgen dat Karin en Arjan nog steeds goed met Sylvia om zouden kunnen gaan want Karin wilde niets liever dan af en toe een trio met haar vriendin erbij.

De volgende ochtend stond Sylvia al vroeg bij Angelique voor de deur en begon direct bevelen uit te delen. Het was duidelijk dat de dominante inslag van haar anders zo lieve buurmeisje de boventoon begon te voeren. Angelique vond het niet zo erg want ze hield ervan om bevelen op te volgen maar er moest toch meer een gulden middenweg gevonden worden voordat Sylvia helemaal door zou slaan. “Heb je alles gekocht wat ik je gezegd hebt?”, was het eerste dat Sylvia zei toen ze het huis binnenstapte. “Ja, schat”, was het enige dat Angelique zei die gebiologeerd naar de enorme borsten van haar nieuwe liefde aan het kijken was. “Mooi, ik heb nog een leren masker meegenomen die ook wel van pas gaat komen” zei Sylvia die nog steeds de volle overtuiging had dat de teugels bij haar in handen lagen.

Arjan en Karin waren ondertussen ook wakker geworden en stonden, nadat ze nog snel even een vluggertje hadden gedaan, klaar om te vertrekken. Alles werd in de grote auto van Angelique gepakt en de reis naar Antwerpen kon beginnen. Na een 2 uurtjes kwam de havenstad in zicht en dankzij de Tom Tom was het Hilton hotel, Angelique had besloten uit te pakken, snel gevonden. De reservering van de kamers bleek te kloppen en binnen no-time stonden de vier voor de twee kamers waar ze dat weekend gingen doorbrengen. 

Angelique dirigeerde Sylvia onopvallend naar de meeste rechtse kamer van de twee terwijl Arjan en Karin snel hun spullen in de andere kamer gingen uitpakken. Sylvia ging heel demonstratief als eerste de kamer binnen met Angelique in haar kielzog en voordat ze het doorhad werd ze vastgepakt door een man in bivakmuts die achter de deur stond. Ze werd opgetild alsof ze een licht veertje was en op het bed neergesmeten. Angelique gaf de tas met spullen die ze mee had genomen aan de man met de bivakmuts en keek vol medelijden naar Sylvia die op het bed lag en nauwelijks wist wat haar overkwam. 

Haar armen werden met twee handboeien aan de spijlen van het bed vastgemaakt en haar benen met touwen aan de achterkant van het bed. Ze had al een prop in haar mond gekregen zodat haar geschreeuw als een dof gemompel klonk en het leren masker dat ze zelf had meegenomen werd over haar gezicht gedaan zodat ze niets meer kon zien. Angelique stond op het punt om het hele verhaal af te blazen toen Sylvia daar zo hulpeloos op het bed zag liggen maar Karin en Arjan waren de kamer binnengekomen en die zorgden ervoor dat Angelique niet kon ingrijpen.

De man had ondertussen zijn bivakmuts afgedaan en Arjan begroette hem vrolijk met “Hoi Pap”, zachtjes genoeg zodat Sylvia het niet hoorde. Angelique had met het plan ingestemd omdat haar man dan wel een grote eikel mocht zijn die vreemdgaan met de huishouderster en de halve buurt belangrijker vond dan haar, maar hij was in dit geval de juiste persoon om Sylvia samen met de rest aan te kunnen pakken.  Ze keken met z’n vieren naar Sylvia die geen steek voor haar ogen kon zien door het masker en probeerde zoveel mogelijk op te vangen van wat er gezegd werd. 

Haar nadeel was dat behalve het hele zachte “hoi pap”, wat ze niet had verstaan, niemand iets zei. Ze voelde dat haar spijkerbroek van haar kont getrokken werd en opengeknipt en ook haar sweater moest eraan geloven. Ze lag daar bijna naakt met alleen haar bh en string nog aan en wist niet hoe het met Angelique en de rest ging. Ze moest rillen toen ze het blad van een mes op haar borst voelde waarmee vakkundig haar bh opengesneden werd en haar borsten bloot kwamen te liggen. Haar string was al helemaal niet bestand tegen het mes en nu lag ze helemaal naakt voor een of meerdere indringers, ze had geen flauw benul.

Het eerstvolgende dat ze voelde was een dikke pik die tegen de opening van haar vagina werd geduwd, gelukkig ingesmeerd met glijmiddel, en haar zonder pardon penetreerde. Ze probeerde de vreemde pik uit haar te worstelen maar omdat ze helemaal vast zat kon ze geen kant op. Het volgende dat ze voelde was de prop die uit haar mond gehaald werd en een pik die tegen haar lippen aanbungelde. Ze wilde het op een gillen gaan zetten maar werd direct afgekapt; “open die mond en als ik tanden voel dan kan krijgen je vriendin, de jongen en je nieuwe liefde meer pijn dan je zou willen”.

Ze besloot te gehoorzamen want ze was doodsbang dat met iemand iets zou overkomen. Zouden ze ook vastgebonden zijn en werd Angelique ook misbruikt op dit moment in de andere kamer? Er schoten allemaal vragen door haar hoofd terwijl ze zo goed en kwaad als het ging de vreemde man begon te pijpen. Haar kut was door het voortdurende gestoot flink nat geworden want haar lichaam reageerde onwillekeurig op de dikke pik die tegen haar kutwanden aanschuurde. Ze voelde de pik verstrakken en besloot het snel af te maken zodat de man gauw klaar zou komen en ze er vanaf zou zijn. Voor zover de handboeien en touwen het toelieten begon ze met haar heupen omhoog te duwen om de stoten van de pik die haar vulde op te vangen. Ze hoorde de man kreunen en ook degene die ze aan het pijpen was bleek niet goed bestand te zijn tegen datgene wat ze met haar mond aan het doen was. Net toen ze de beide pikken keihard voelde worden en ze zich instelde op een stroom zaad in haar mond en kut stopten de twee als op afspraak. Ze duwde nog steeds met haar heupen omhoog maar de pik werd uit haar kut gehaald en niet veel later ook uit haar mond. “En je blijft stil bitch want anders zul je wat beleven.”

Het touw om haar benen werd losgemaakt zodat ze meer bewegingsruimte had en haar handboeien werden afgedaan. Ze voelde dat de man die net zijn pik in haar mond had geduwd haar optilde en onder haar ging liggen. Hij pakte van achteren haar tieten stevig vast en drukte haar tegen zich aan. De andere man had ondertussen glijmiddel gepakt en vol afschuw voelde ze dat er een paar flinke klodders op haar kontgaatje werden gedaan gevolgd door een vinger die in haar anus werd gestoken. Oh nee, dacht ze bij zichzelf, ik ga in mijn kont geneukt worden en ondanks de dreiging wilde ze het op een schreeuwen zetten. De man onder haar had dit door en hield zijn hand stevig voor de mond van Sylvia die wild begon te spartelen. Het enige dat ze hiermee bereikte was dat de vinger in haar kont heftig heen en weer ging. 

“We kunnen het op twee manieren doen slet”, kreeg ze te horen, “of je krijgt nu direct een pik zonder dat je kontje er voor klaargemaakt is of we doen er nog wat glijmiddel bij zodat je er minder last van hebt.” Sylvia ontspande zich want de tweede optie leek haar toch de beste en er onderuit komen kon ze niet. De man die net gesproken had duwde nog een klodder glijmiddel in haar kont en een vinger erbij. “Je houdt je bek dicht”, siste de man die onder haar lag in haar oren toen hij zijn hand van haar mond afhaalde en ermee naar zijn pik ging. Hij manoeuvreerde zich dusdanig dat zijn lange pik voor haar kontje zat en begon langzaam te duwen. Door het glijmiddel ging het penetreren makkelijker dan ze gedacht had en voordat Sylvia het doorhad zat de eikel van de man in haar kontje. Ze ontspande haar kontje omdat ze zo min mogelijk pijn wilde voelen en met een ferme stoot voelde ze dat de man onder haar zijn hele pik er induwde. De pijn schoot door haar heen en ze bleef maar roepen “haal hem eruit”, “haal hem eruit”, “het doet teveel pijn”. De muren van de hotelkamer waren gelukkig dik genoeg dus de aanwezigen maakten zich niet al te veel zorgen om het geroep van Sylvia al kon je duidelijk zien dat Angelique er heel veel moeite mee had dat de liefde van haar leven zo gepijnigd werd.

“Ontspan je, dan is het eerder voorbij en stop met dat geschreeuw”, werd haar bevolen en uiteindelijk leek dat Sylvia ook het beste plan. Ze probeerde te wennen aan de pik die in haar kont zat en toen ze stil was begon de man voorzichtig te stoten. Na enige tijd voelde ze geen pijn meer en begon ze harder te ademen “je vindt het lekker he hoer, zo’n pik in je kont”, fluisterde de man onder haar in haar oren. Ze wilde het niet toegeven maar het geneuk van haar kut, de pik in haar mond en de lul in haar kont werd ze opgewondener dan dat ze wilde.

De vage hoop die ze had dat het alleen de pik in haar kont zou blijven werd teniet gedaan toen ze de dikke pik van de andere man weer langzaam in haar kut voelde glijden. Ze voelde de twee enorme lullen door de dunne scheidingswand tussen haar vagina en haar kontje tegen elkaar aanwrijven. De man boven haar begon hard te stoten terwijl de man onder haar doodstil bleef liggen. Door het harde gebeuk in de kut van Sylvia ging ze heftig heen en weer en werd hij als het ware afgetrokken door het kontje van zijn slachtoffer. 

Door al het gepijp was hij al bijna tot een hoogtepunt gekomen en het duurde dan ook niet lang of hij voelde het vertrouwde gevoel van een orgasme opborrelen. Hij bleef het zo lang als het ging tegenhouden maar gaf uiteindelijk een ferme stoot en spoot de kont van Sylvia helemaal vol met zijn zaad. Hij bleef rustig onder haar liggen en maakte met zijn handen het masker van Sylvia los, het werd nu tijd dat ze kon zien door wie ze geneukt werd.

Sylvia knipperde even met haar ogen om aan het licht te wennen en zag toen haar buurjongen die bezig was met de aanval op haar kut. Achter hem zag ze Angelique en een naakte Karin die tegen haar aanstond. De vingers van Angelique gingen als een gek over de clitoris van haar vriendin heen en net toen ze wat wilde gaan zeggen voelde ze de pik van Arjan strak worden en wist ze dat haar kut zou worden volgespoten. Instinctief drukte ze haar heupen omhoog en bereidde zich voor de op stroom warme zaad die haar zou vullen. Arjan kwam schokkend klaar en ze zag nog net Karin haar hoofd tegen de schouders van Angelique leggen en haar een diepe tongzoen geven terwijl het orgasme door haar vriendin heen denderde.

Ze had het hele tafereel in zich opgenomen en wist alleen niet wie de man onder haar was wiens pik nog half stijf in haar kont zat. “Wat…wat….wat…gebeurt er allemaal?”, wist ze er hakkelend uit te brengen. Het was Angelique die het woord nam. "Je had een lesje nodig schat. Ik vind het heerlijk dat je dominant tegen me doet maar ik kon het niet over m’n hart verkrijgen om Arjan te gaan pijpen. Dat zou tegen al mijn emoties ingaan. Je was aan het doorslaan.” Ze vertelde maar niet van de klodders zaad die haar zoon over de rug van Karin had gespoten en zij die op hetzelfde moment was klaargekomen.

“Wil je bij me komen wonen?” was het volgende dat Angelique aan haar vroeg. Beduusd keek Sylvia naar Angelique en wist dat haar toekomst bij haar sexy buurvrouw lag. “Ja, heel graag”, zei ze zachtjes en probeerde op te staan om naar Angelique toe te gaan. Ze wist dat ze in haar dominantie te ver was gegaan maar was dolblij dat alles weer goed zou komen. Terwijl ze opstond keek ze achterom en keek in het gezicht van haar oude buurman. “Maar, dat is je vader Arjan”, was het enige dat in dat moment bij haar opkwam en ze er ook uitgooide. “Goed gezien lieverd, we hadden nog iemand met een dikke pik nodig die te vertrouwen was” zei haar beste vriend hardop lachend. 

Sylvia keek schaapachtig naar Arjan en ging toen vlug naar Angelique en stortte zich in haar armen. “Ik wil heel graag bij je wonen schat”, zei ze met tranen van geluk, “en als ik nog een keer doorsla mag je me aanpakken zoals je wilt”.

Angelique wreef zachtjes door het haar van haar liefje en besloot toen dat ze samen naar de andere kamer zouden gaan. “Je moet nog klaarkomen schat”, zei ze tegen Sylvia en pakte haar hand vast. Op de gang keek ze goed naar links en rechts om te kijken of er iemand aankwam maar de gang was leeg. Vlug trok ze haar buurmeisje mee naar de andere kamer en legde haar neer op bed. Angelique kleedde zich snel uit en begon zachtjes de kut van haar grote liefde te likken die nog vol zat  met het zaad van haar zoon. Ze probeerde zoveel mogelijk door te slikken en had diep van binnen een klein beetje spijt dat ze toch niet gedaan had wat Sylvia van haar gevraagd had.

En in de andere kamer? Karin was zo opgewonden geraakt van de twee mannen die Sylvia hadden genomen dat ze niets liever wilde dan twee dikke pikken in haar kut en kont te voelen en wie waren vader en zoon om daar geen gehoor aan te geven.