0

De Grote Borsten van Sylvia - deel 2

Nadat ze samen cola gedronken hadden aan de tafel en het Sylvia niet ontgaan was dat de moeder van Arjan haar een paar keer vol belangstelling had aangekeken bracht haar buurjongen haar naar de deur toe. “Ik heb nog een verrassing voor je, voor de volgende keer” fluisterde ze hem in zijn oor gevolgd door een dikke volle zoen op zijn lippen. 

Ze had geen zin om haar relatie met haar buurjongen te veranderen in een “echte relatie” want daar vond ze hem veel te lief voor. Het zou nog een paar keer neuken worden en dan had ze het wel gezien. Sylvia had al een tijdje zitten broeden op een veel beter plan. Dat ze door haar buurjongen ontmaagd wilde worden stond vast en dat had ze ook gedaan. Nu werd het tijd om plan in werking te stellen.

Arjan was nog zo aardig geweest om na de neukpartij haar laptop weer aangenaam snel te maken en het chatten ging ook zonder problemen. Zodra ze thuis was logde ze in op het draadloze netwerk en startte het chatprogramma op. Ze pingde een paar keer naar haar beste vriendin die haar profiel meestal op offline had staan en kreeg binnen niet al te korte tijd antwoord. 

“Zeg het eens liefje” verscheen er op haar beeldscherm en Sylvia wist gelijk dat het Karin was. Haar vriendin hield er van om te pas en te onpas met “schatjes” en “liefjes” rond te strooien. Ze was net 17 en Arjan 16 dus dat paste perfect in haar plan. Na de beleefdheden te hebben uitgewisseld was de dikke pik van haar buurjongen en de climaxen die ze gehad had het hoofdpunt van de chat conversatie. Dat de buurjongen zo verschrikkelijk aardig, lief en trouw was vergat ze er ook niet bij te vertellen.  Het zou het perfecte nieuwe vriendje voor haar zijn.

Karin mocht dan wel overkomen als een beginnend sletje maar dat was ze zeker niet. Er moest eerst verkering zijn mocht iemand in de buurt van haar borsten komen. Niet zo groot overigens als die van Sylvia maar meer dan genoeg voor Arjan had ze besloten. De afspraak was dan ook snel gemaakt. Sylvia zou zorgen dat Arjan bij haar op bezoek zou komen en Karin zou “per ongeluk” de twee met een bezoekje vereren.

Het was voor Sylvia niet al te moeilijk om de volgende dag haar buurjongen bij haar op de stoep te hebben staan. Haar ouders zouden die avond pas laat thuiskomen dus beter kon het niet. Een “kom ff” via de sms was voldoende om na een minuut of vijf de bel te horen gaan. Arjan had zich duidelijk ingespannen want hij stond met een rood hoofd voor de voordeur. “Ik…ik moest me even snel aankleden. Wat is er aan de hand?” Sylvia moest een beetje lachen van binnen want ze wist al waarom Arjan zich had moeten aankleden. Hij zat natuurlijk lekker in een van zijn fameuze masturbeersessies en had toch besloten dat zijn buurmeisje iets belangrijker was dan klaarkomen en misschien zat er wel meer in voor hem. 

“Zeg even tegen je moeder dat je bij ons blijft eten dan gaan we er een gezellige avond van maken”. “Shit, telefoon vergeten” was zijn antwoord en hij rende terug naar zijn huis om zijn moeder op de hoogte te brengen en zijn telefoon te pakken. Sylvia had het ondertussen toch warmer gekregen dan ze had gewild met de gedachte aan Arjan die met zijn dikke pik aan het spelen was. De tweede keer dat ze de deur open deed had ze voor het gemak dan ook maar haar shirtje uitgetrokken en stond ze alleen in haar bh. “Vlug kom naar binnen” zei ze giechelend “dadelijk ziet je moeder ons”. Arjan wist niet hoe snel hij naar binnen moest komen en struikelde over de deurmat tegen Sylvia aan die pardoes op de grond viel. “Doe de deur dicht stommeling, zo verpest je alles” hijgde ze terwijl ze naar buiten keek of iemand het gezien had.

Met een soepele voetbeweging stootte Arjan tegen de deur aan en keek tegelijkertijd naar het prachtige gezicht van zijn buurmeisje. Hij richtte zich een beetje op en steunde met beide handen op haar grote borsten. “Niets gebroken buurjongetje” zei Sylvia terwijl ze hem sexy aankeek. Arjan, die inderdaad zijn masturbeersessie had onderbroken om snel bij zijn buurmeisje te zijn ging boven haar staan en deed zijn slippers en korte broek uit. Zijn pik was na het zien van de borsten van Sylvia in haar bh weer op volle oorlogssterkte. “Liggen blijven” commandeerde hij tegen Sylvia die doorhad dat ze even de leiding kwijt was. Dan eerst maar het zaad eruit dacht ze bij zichzelf want anders zou haar plannetje helemaal in duigen vallen. “Is goed schat” zei ze liefjes “maar spuit je dan wel snel over mijn gezicht heen?”

Hij ging met beide knieen aan een kant over haar heen zitten en hield zijn dikke pik vlak boven het gezicht van zijn buurmeisje. Het maakte hem op dat moment niet uit of hij haar moest verkrachten maar het zaad moest eruit. “Trek me af slet” kwam er met een grom uit zijn mond. Naderhand vroeg hij zich af waar hij het lef vandaan haalde maar op dat moment dacht hij aan niets anders dan de tieten en mond van Sylvia die het ondertussen steeds warmer begon te krijgen want ergens in haar achterhoofd beviel dat commanderen haar wel.

Met haar ene hand pakte ze zijn ballen en met haar andere hand trok ze hem met draaiende bewegingen af. Het duurde niet lang of ze voelde het opgehoopte zaad borrelen in zijn ballen en zijn lul ging schokken. Ze haalde haar ene hand van zijn ballen af en pakte zijn stevige billen vast. “Kom maar Arjan, kom hard” zei ze met een hese stem terwijl ze met haar andere hand de omhoog staande pik naar haar gezicht probeerde te duwen. Arjan moest vooroverbuigen om de eikel precies ter hoogte van haar mond te houden. Twee ferme likken waren voldoende voor een heftige ontlading. De sperma kwam met dikke stralen uit de pik van Arjan en op het gezicht van Sylvia die bijna een orgasme kreeg van de dominante Arjan en het zaad op haar gezicht.

Ze deed haar mond open en probeerde zoveel mogelijk op te vangen en door te slikken. Arjan gaf nog een paar ferme rukken aan zijn lul om de laatste restjes eruit te spuiten waarna Sylvia haar volle lippen om de eikel heen sloot en zachtjes met haar tong de eikel schoonlikte. 

“Naar beneden” zei ze tegen Arjan, “ik wil klaarkomen en snel”. Arjan was na het klaarkomen een stuk minder dominant en deed direct wat hem opgedragen was. Sylvia gooide haar lange benen de lucht in zodat Arjan haar string uit kon trekken. Hij wist precies wat er van hem verlangd werd. Het rokje van Sylvia zat om haar middel en Arjan was druk bezig met zijn tong haar clitoris te stimuleren en pompte met drie vingers in de drijfnatte kut van zijn buurmeisje. Die had ondertussen haar bh uitgedaan en was stevig in haar borsten aan het kneden. Ze vond het heerlijk als ze zelf bezig was om haar tepels te likken en dacht niet eens na dat het niet haar vibrator was waarmee ze bezig was klaar te komen maar de tong van haar buurjongen. Met twee handen pakte ze haar rechtertiet en begon driftig aan de tepel te likken. 

Arjan keek tijdens het likken af en toe omhoog en kreeg een schouwspel te zien dat hij alleen nog maar op het internet was tegengekomen. De mond van Sylvia zat om haar tepel heen terwijl ze stevig in haar borsten aan het kneden was. Zijn pik stond alweer stijf voordat hij het doorhad. Hij zag echter geen mogelijkheid om er aan te trekken omdat hij al zijn concentratie nodig had om ervoor te zorgen dat Sylvia klaarkwam. 

Hij schrok zich dan ook een ongeluk toen hij opeens een vreemde hand om zijn pik voelde. Hij draaide zijn hoofd om en zag Karin de vriendin van Sylvia die achter hem was gaan zitten en aan zijn harde pik aan het trekken was.

“Niet stoppen! Niet stoppen!” gilde Sylvia bijna uit toen ze de hete tong van Arjan niet meer over haar clitje voelde gaan. Ze was te ver heen om op te merken dat ze opeens met een trio’tje bezig was. Karin gaf met een wuif van haar hand aan dat Arjan door moest gaan met het bevredigen van de opgezwollen vagina van Sylvia. Uitleggen komt later wel besloot hij en ging door met het likken van de clitoris van zijn buurmeisje die al een tijdje op het randje van klaarkomen balanceerde.

Karin was ondertussen met haar rug op de grond gaan liggen en tussen de benen van Arjan gekropen om zijn dikke pik in haar mond te nemen. Dit keer had zij de deur wel goed dichtgedaan dus maakte ze zich niet zoveel zorgen dat er nog iemand binnen zou komen. Ze begon Arjan heftig te pijpen en pakte zijn kontje stevig vast.

Ze wist niet wat er met haar aan de hand was want over het algemeen was ze best wel een beetje preuts. De deur stond echter open en ze was zonder herrie te maken binnengekomen waar ze op het seksfeestje van Arjan en haar vriendin gestuit was. Gebiologeerd was ze blijven kijken en had al snel de binnenkant van haar onderbroekje gevonden waar ze furieus met haar vingers over haar clitje heenging, ervoor zorgend dat ze niet teveel lawaai maakte om het tafereel niet te verstoren. Over Sylvia hoefde ze zich niet druk te maken want die lag met gesloten ogen te genieten van de befbeurt van Arjan die met zijn kont in de lucht naar haar toezat.

Overweldigd door geiligheid die in de lucht hing ging ze achter Arjan zitten en pakte zijn keiharde pik vast. Ze had op de schrikreactie gerekend en aangegeven dat haar toekomstige vriendje, dat had ze ondertussen al besloten, door moest gaan met waar hij mee bezig was. Het pijpen was helemaal nieuw voor haar want dat had ze zelfs na 6 maanden verkering met haar ex-vriendje niet gedaan. 

Arjan merkte daar niets van want de pijpbeurt die hij kreeg was zelfs beter dan hij van Sylvia had gekregen. Hij maakte een mentale notitie om daar niets van te zeggen en ging onverminderd door met het bevredigen van zijn prachtige buurmeisje die, hoe erg ze het ook probeerde, niet meer in staat was om haar orgasme tegen te houden. Met een hevige kreun kromde ze haar rug en kwam heftig klaar. Arjan bleef ondertussen gewoon doorgaan want hij wilde dat het heerlijke gevoel aan zijn pik niet zou stoppen en was bang dat als Sylvia het zou merken het feestje over was. 

“Stoppen, stoppen, stoppen” hijgde Sylvia want haar clitoris tintelde als nooit tevoren en haar kutje was gewoonweg te gevoelig. Ze duwde het hoofd van Arjan weg en zag gelijk wat er aan de hand was. In plaats van heftig te reageren kwam er een brede glimlach om haar gezicht. Ze ging op haar knieen voor Arjan zitten die zich op handen en voeten, met onder hem Karin, staande hield. Ze duwde een van haar grote tieten in zijn mond en wreef hem zachtjes over zijn haar. Ondertussen fluisterde ze tegen hem dat hij de mond van Karin helemaal vol moest spuiten. 

Het was Karin wel opgevallen dat Arjan met iets anders bezig was maar door de grote pik die haar mond neukte kon ze niet even omkijken. Ze had nog nooit sperma geproefd en wist dat nu het moment was om te stoppen met pijpen als ze dat zo wilde houden. Haar nieuwsgierigheid was echter te groot en ze bleef de dikke pik met haar tong verwennen totdat ze ook zou weten hoe het is om zaad te slikken. 

Wat ze echter niet verwacht had was een tong om haar tepel heen en een vinger op haar kutje. Sylvia had zich losgemaakt van Arjan en was naast haar vriendin komen liggen. Zachtjes had ze haar mond om de rechterborst van Karin gedaan en met haar vingers had ze het werk van Karin haar vingers overgenomen. 

“Mmmhhhh…….”, was het enige dat Karin uit kon brengen want de Arjan zijn pik leek wel een eigen leven te zijn gaan leiden in haar mond en ging als een zuiger op en neer. Ze had al snel door dat ze door haar neus moest ademen om niet te kokhalzen. Dat was een paar keer mislukt omdat de pik, die niet alleen dik maar ook lang was, tegen haar keel aankwam. Ze bleef echter geconcentreerd doorgaan en ontspande haar strottenhoofd zodat ze niet alleen voor het eerste iemand pijpte maar ook gelijk een deep throat er tegenaan gooide.

De vingers van Sylvia gingen ondertussen als een razende tekeer over haar clitoris en het likken aan haar borsten liet haar ook niet ongemoeid. Ze wilde het liefst dat zij en Arjan tegelijk klaarkwamen en had door dat ze het niet zou gaan halen als Sylvia zo door zou gaan. Ze gaf een klapje op Sylvia haar hoofd en een tik op Arjan zijn kont en zoals altijd hadden de beide vriendinnen weinig nodig om elkaar te begrijpen. Karin begon zichzelf weer hard te vingeren terwijl Sylvia haar aandacht richtte op Arjan zijn kontje. Ze hoopte dat hij zich gewassen had en zocht met haar tong de anus van haar buurjongen op. Gelukkig proefde ze geen resten of iets dergelijks maar alleen de ietwat bittere smaak van zijn kontgaatje en dat niet eens onprettig. 

Met haar beide handen duwde ze de billen van Arjan uit elkaar en begon hem snel te likken want ze had door dat Karin het niet lang zou houden. Arjan was ondertussen in de zevende geile hemel en voelde dat hij voor de tweede keer klaar ging komen. “Karin….Karin…ik…gaaaaa….koooommmmeeennn” wist hij er nog als waarschuwing uit te gooien voordat de mond van het meisje dat onder hem lag helemaal volstroomde met sperma. Karin probeerde zoveel mogelijk door te slikken maar kon niet voorkomen dat er een paar straaltjes langs haar mond richting haar kin liepen. Haar vingers gingen ondertussen onvermoeid verder en met sterretjes voor haar gezicht kwam ze klaar terwijl ze druk bezig was om het sperma door te slikken.

Arjan trok zijn lul uit de mond van Karin en liet zich op de deurmat vallen. Hij moest even tot zinnen komen. Sylvia zag het tafereeltje ondertussen met genoegen aan. Haar plannetje was nog beter gelukt dan ze in eerste instantie in gedachten had. Karin moest ook even bijkomen van haar heftige orgasme maar zocht zo snel als ze kon de mond van Arjan op om heftig met hem te gaan tongzoenen. Als hij dan toch haar nieuwe verkering zou worden moest ze eerst weten of hij wel een beetje kon zoenen.