0

De Grote Borsten van Sylvia - deel 1

Sylvia weet hoe ze haar grote borsten moet gebruiken

Naarmate ze ouder werd begon ze steeds meer van haar borsten te genieten. Op de middelbare school had ze zich ongemakkelijk gevoeld met die grote dingen die alleen maar in de weg zaten en de naam die ze erdoor kreeg. Op de één of andere manier hadden de jongens de gedachte dat ze “makkelijk” zou zijn en de meisjes waren jaloers op haar Cup E die ze al op haar 16de had. 

Ze was nu 25 en haar borsten waren nog groter geworden. Ze was gewend geraakt aan de aandacht die ze er mee kreeg en, nog belangrijker, wat ze er voor elkaar mee kon krijgen. Ze kon zich niet eens meer herinneren wanneer ze voor het laatst een bon had gehad terwijl ze toch van stevig doorrijden hield. Elke keer als ze door een agent aangehouden werd hoefde ze alleen maar een knoopje extra open te gooien en het “oh sterke meneer de agent” toneelstukje op te voeren om er met een “foei vrouwtje, nooit meer doen” vanaf te komen.

Ze kon mannen genoeg krijgen want buiten haar enorme borsten was ze ook nog gewoon een lekker ding zoals ze zichzelf wel eens had horen omschrijven door een groepje jongens. Zelf wist ze dat ook wel want met haar lange blonde lokken, stevige kontje en lange benen had ze eigenlijk model moeten worden maar een grote Cup E werd niet gewaardeerd op de catwalk.

Sylvia verleidt haar vriend voor het leven, de buurjongen

Eigenlijk interesseerden jongens haar niet zoveel. Ze had het een paar keer met haar buurjongen gedaan waar ze al haar hele leven mee omging. Toen ze er aan dacht moest Sylvia onwillekeurig glimlachen. Nadat ze haar bh had uitgedaan kon haar buurjongen het niet meer houden. Voor het eerst echte borsten, en wat voor, in plaats van naakte vrouwen die hij op zijn computerscherm bekeek.

Hij wist trouwens helemaal niet wat hem overkwam. Echt populair was hij niet bij de meisjes omdat hij het prototype van een nerd was. Altijd met computers en internet in de weer. Omdat hij bevriend was met Sylvia hoorde hij er een beetje bij want ondanks de geile puberjongens en jaloerse meisjes was ze heel populair op school omdat ze ook gewoon lief en aardig was. 

Op een avond was ze bij hem langsgekomen met haar laptop onder haar arm. Het chatprogramma wilde niet goed opstarten en er waren nog een paar dingetjes waardoor het apparaat tergend langzaam was geworden. Tijd dus om haar nerdy buurjongen er naar te laten kijken. Aangezien ze kind aan huis was liep ze door de achterdeur naar binnen en vroeg aan de moeder van Arjan of hij thuis was. 

Nadat ze een bevestigend antwoord had gekregen liep ze de trap op naar boven en ging zonder te kloppen zijn kamer binnen. Iets wat ze al deed sinds ze klein waren. Arjan was twee jaar jonger dan dat zij was, een generatiekloof rond die leeftijd maar daar had ze zich nooit wat van aangetrokken.  De toen 16, bijna 17-jarige Arjan zat met z’n broek op zijn knieen naar het computerscherm te kijken waar twee vrouwen met grote borsten elkaar heftig aan het zoenen en strelen waren. Zijn rechterhand ging stevig op en neer over zijn pik en met zijn linkerhand wreef hij over zijn harde tepels. Sylvia zag dat hij op het punt stond om klaar te komen en besloot hem een handje te helpen. 

Chili Vibrator

Ze was toch wel nieuwsgierig hoe een naakte pik in het echt aanvoelt. Op haar achttiende had ze niet meer gedaan dan over een stijve pik gewreven van een jongen waar ze ooit een keer mee uit was gegaan. De harde pik zat gewoon in zijn spijkerbroek maar het wrijven bleek effect te hebben want ze kon zich nog goed herinneren dat hij op een gegeven moment zwaar begon te hijgen en met een vertrokken gezicht zijn zaad in zijn onderbroek spoot. Hij had haar daarna snel thuis afgezet en wilde heel snel weer een afspraakje om die grote tieten eens in het echt te zien. Ze zou het wel gedaan hebben ware het niet dat hij op school liep rond te bazuinen dat ze de beste pijpster was die hij ooit gehad had.

Daar stond ze in gedachten verzonken in de kamer van haar buurjongetje en tevens vriend voor het leven die zich ondertussen omgedraaid had en haar met een blik vol schaamte aankeek. Hij probeerde zijn dikke pik snel op te bergen maar Sylvia vertelde met een hese stem dat hij moest wachten.

“Kijk me aan” zei ze zwoel terwijl ze haar topje over haar hoofd trok en haar bh van achteren begon los te knopen. Arjan wist niet wat hem overkwam, hij zou eindelijk echte borsten zien en wat voor. Hij droomde al van haar borsten vanaf het moment dat hij ontdekt had hoe je klaar kon komen. Zijn pik stond harder dan hij ooit geweest was en hij hoefde er niet eens aan te zitten om klaar te komen. Gebiologeerd staarde hij naar de zware borsten van zijn buurmeisje en kwam met een rilling heftig klaar. Het zaad zat tot aan zijn borstkas en hij hoopte dat het heerlijke gevoel nooit meer weg zou gaan. 

Sylvia toverde een heerlijke glimlach op haar gezicht en liep naar Arjan toe. Ze duwde hem een van haar borsten in zijn mond en hij begon direct eraan te sabbelen. Zijn pik stond ondertussen alweer stijf omhoog, iets dat bij een puber die vol zit met hormonen niet zo vreemd is. Hij wist instinctief en van het internet wat hij moest doen en maakte met zijn tong cirkeltjes om de grote tepels van Sylvia. Die begon te kreunen. Haar borsten zijn zeer gevoelig en het was haar al een keer gelukt om klaar te komen zonder haar kut aan te raken. Ze was alleen maar met haar vibrator langs haar tepels gegaan en had naar een opwindend filmpje op haar computer gekeken. 

Omdat ze niet veel met jongens ging wilde het niet zeggen dat ze geen seksuele gevoelens had. Bij een bezoekje aan Amsterdam was ze een sekswinkel binnengelopen en had een een kleine handzame vibrator en een Tarzan gekocht. Met de laatste was ze haar maagdelijkheid kwijtgeraakt en had nooit meer teruggekeken.

Zodra haar ouders lagen te slapen ging ze afwisselend met de grote of kleine vibrator aan de gang en stopte pas als ze twee keer goed was klaargekomen. Vandaar dat het sabbelen aan haar borsten Sylvia niet ongemoeid liet. Ze pakte Arjan zijn hoofd vast en drukte die stevig tegen haar tepels aan. Haar buurjongen bleef keurig doorzuigen en ze kroelde heerlijk door zijn haar. Na een minuut of tien voelde ze het vertrouwde gevoel opborrelen dat aangaf dat een orgasme niet ver kon zijn. Ze wilde echter meer. Ze stond op en stapte uit haar rokje. Een onderbroek had ze niet aangedaan omdat ze gepland had om op Arjan zijn pik te gaan zitten. Het was alleen sneller gegaan dan verwacht. 

Sylvia wordt hard geneukt

Arjan keek haar vragend aan en begon ondertussen met zijn rechterhand zich weer af te trekken. Een beeld dat Sylvia nog meer opwond. Haar kutje was door het sabbelen en de dikke pik van Arjan kletsnat geworden. Ze stapte op hem af en zocht de hendel van de bureaustoel. Nadat ze deze gevonden had gaf ze er een ruk aan waardoor de rugleuning naar achteren schoot. Arjan vloog mee en lag nu bijna horizontaal op de stoel met zijn voeten op de grond. Sylvia ging boven hem staan en liet zich langzaam zakken op de dikke pik die haar toch meer deed dan ze zelf gedacht had.

In een keer gleed ze over zijn pik heen en ze bedankte haar Tarzan voor het goede voorwerk. Arjan had direct haar tieten vastgepakt en begon ritmisch te stoten. Omdat hij daarnet al klaargekomen was kon hij het langer volhouden dan de eerste keer. Steeds sneller stootte hij in het heerlijke kutje van zijn buurmeisje die als een handschoen om zijn pik heen zat. Hij bleef over haar tepels wrijven en pakte haar borsten af en toe stevig vast. Het was dit keer niet Arjan die snel tot een orgasme kwam maar Sylvia. Ze zat al aan het randje door het sabbelen op haar borsten en het stoten  van de grote pik die haar kut helemaal gevuld had werkte ook niet echt mee om een orgasme tegen te houden. Wild schokkend met haar hoofd in de nek van haar buurjongetje kwam ze klaar. Ze voelde haar sappen stromen en het kutnat zat tegen haar billen aan. Zo heftig was ze dus nog nooit klaargekomen. Arjan had zich even laten afleiden door het schokken van de klaarkomende Sylvia maar ging al snel onverminderd door met het pompen in haar kutje. Dit bleek teveel te zijn voor zijn buurmeisje die in een tweede orgasme terechtkwam en uitgeput nog net “stoppen” wist uit te brengen. Alles in haar lijf tintelde en haar kutje was veel te gevoelig. Ze stond op en probeerde niet te vallen, duizelig van genot als ze was. 

Om even bij te komen ging ze op de grond liggen waardoor Arjan een fantastisch uitzicht kreeg op het prachtige lichaam van het meisje die hem vroeger natspatte in het zwembad en hem hielp als hij lastig gevallen werd. Haar borsten stond, ondanks hun grootte, stevig overeind en haar benen waren goddelijk. 

Sylvia wil sperma op haar gezicht en grote borsten

“Kom eens hier” zei Sylvia zacht tegen hem. Iets dat hij zich geen twee keer liet zeggen. “Duw hem maar tussen mijn tieten schatje van me” zei ze liefjes, een opdracht waar hij nog geen kwartier geleden alleen nog maar van had durven dromen.

Hij ging voorzichtig op haar zitten met zijn knieen op de grond en stopte zijn grote piemel tussen de enorme borsten. Sylvia kon een gedeelte van zijn pik zien die telkens tussen haar borsten tevoorschijn kwam. Ze stak haar tong uit en elke keer als zijn eikel in de buurt van haar gezicht was gaf ze met haar heerlijke zachte tong een lik over zijn uiterst gevoelige plek en probeerde de pik met haar lippen te omsluiten.

Ze pakte met twee handen haar tieten en drukte ze nog steviger om zijn pik heen die keihard was. Ze keek met haar grote ogen omhoog en begon zachtjes tegen Arjan te praten “spuit m’n tieten en mijn gezicht maar vol lieverd. Ik voel dat je klaar wilt komen. Spuit die dikke pik helemaal leeg zodat ik je zaad kan proeven”.

Sylvia deed dit allemaal automatisch, ze zat hem geil aan te kijken en wilde niets liever dan dat hij zijn grote pik over haar gezicht leeg zou spuiten. Iets geilers kon ze op dat moment niet bedenken. Ze duwde Arjan van zich af die met een zucht van teleurstelling zijn heerlijke plaats tussen haar enorme tieten opgaf. “Ik stond op het punt van klaarkomen”, klonk het sipjes uit zijn mond. 

“Ga staan” was het enige dat Sylvie zei. Een bevel dat direct opgevolgd werd. Zijn enorme paal stond stijf omhoog. Sylvia ging op haar knieen voor hem zitten en streelde zachtjes aan zijn ballen en over zijn heerlijke strakke kontje. Ze nam een van zijn ballen in haar mond en met haar hand begon ze hem langzaam af te trekken. Zijn penis begon te schokken en er kwamen alleen nog maar geluiden van genot uit Arjan zijn mond die in een heftig gekreun overging toen hij twee natte warme lippen om zijn pik voelde. Sylvia begon hem met langzame hoofdbewegingen te pijpen en pakte ondertussen zijn kontje stevig vast. Het was even wennen die dikke pik in haar mond maar ze deed haar uiterste best om hem helemaal te omvatten. Ze kon kokhals neigingen onderdrukken en na een paar stootbewegingen van Arjan relaxte ze haar mond en begon te wennen aan die dikke staaf die tot aan haar keel in haar mond zat. Ze voelde zijn pik steeds heftiger schokken en besloot iets te doen waar ze ooit over iets had gelezen in een boek van Jan Wolkers. Ze liet de pik uit haar mond glijden, stak een vinger in zijn kont en trok hem stevig af. Dit was teveel voor Arjan die tot het uiterste was gegaan om niet klaar te komen. Met een van genot vertrokken gezicht spoot hij alles wat hij in zich had over het gezicht van de knappe Sylvia. Die had ondertussen haar mond opengedaan om zoveel mogelijk op te vangen en draaide af en toe met haar gezicht om het zaad op haar wangen en kin te voelen. Ze gaf nog een paar stevige rukken aan zijn pik om alles eruit te trekken en gaf vervolgens een zacht kusje op zijn eikel. 

Arjan stond ondertussen wankel op zijn benen en moest met zijn handen op Sylvia d’r schouders rusten om niet om te vallen. Zijn pik die niets aan hardheid had verloren bungelde nog steeds voor het gezicht van zijn prachtige hartsvriendin die de eikel gebruikte om al het zaad in haar gezicht te smeren. De laatste druppels liet ze op haar lippen glijden en kwam omhoog om Arjan een dikke tongzoen te geven waarbij ze hem zijn eigen sperma liet proeven.

Een heerlijk lang moment hielden ze elkaar stevig vast en waren ze heftig aan het zoenen. Ze werden opgeschrikt door een paar voetstappen die op de trap klonken.

“Willen jullie iets te drinken?” klonk het uit de mond van Arjan zijn moeder. Allebei verstijfden ze en deden een paar schietgebedjes dat ze de kamer niet zou binnenkomen. Arjan kwam het eerst tot zinnen en riep hard “Lekker Mam, Cola graag, we komen er zo aan”. 

“Ok, dan zie ik jullie zodirect beneden”. Nadat ze de voetstappen richting de onderkant van de trap hoorden gaan barsten ze allebei zachtjes in lachen uit. De plotselinge spanning was als sneeuw voor de zon verdwenen. 

“Vlug, kleed je aan” zei Sylvia tegen Arjan terwijl ze snel haar bh achter haar rug vastknoopte om vervolgens  met een vloeiende beweging haar topje over haar hoofd te trekken. Arjan had zijn broek snel opgetrokken en na een snelle controle in de spiegel zag ze dat er nog sperma op haar gezicht zat. Arjan had geen tissues op zijn kamer dus zat er niets anders op dan dat hij haar gezicht zou schoonlikken. Razendsnel ging hij met zijn tong over haar gezicht heen om het schoon te maken af en toe een kusje gevend op haar mond. Hij pakte een schoon t-shirt voor haar waarmee ze haar gezicht droog kon maken. Zelf pakte hij een pepermuntje en begon heftig te zuigen om de smaak van het sperma weg te werken. Hij bood er ook eentje aan Sylvia aan maar die weigerde “ik wil je nog een tijdje proeven lieverd” zei ze terwijl ze de deur opendeed om naar beneden te gaan.