0

Fleshlight Jessica Drake - Swallow

Dit product is helaas niet meer leverbaar

We kunnen dit product helaas niet meer leveren. We helpen je natuurlijk graag verder, daarom hebben we op deze pagina een aantal alternatieve producten geslecteerd voor je.

Fleshlight en Skinworxxx Pictures verheugen zich u de Jessica Drake Fleshlight met het swallow-oppervlakte voor te mogen stellen. Fleshlight Girls zijn gevormd naar de heetste meiden op internet: in dit geval Jessica Drake.

De Jessica Drake Swallow is levensecht nagemaakt met zorgvuldig gedetailleerde specificaties. Het is een exacte replica van haar mond: voel haar zachte lippen aan u vastklampen terwijl u voorzichtig bij haar naar binnen gaat.

De Fleshlight is gemaakt om perfecte seks na te bootsen, en de extreem lekkere stimulatie zorgt ervoor dat u het langer volhoudt tussen de lakens. Zoals met alle modellen van de Fleshlight, kunt u zelf de zuigkracht aanpassen door de onderkant van de behuizing iets losser of strakker aan te draaien. Ze wordt geleverd met een gratis sample glijmiddel op waterbasis.

Iets op te merken is dat alle Fleshlight modellen zeer veel glijmiddel vereisen om soepel te glijden. Zorg dus voor een goede voorraad van jouw favoriete glijmiddel op waterbasis. Vermijd vette en en siliconen formules, omdat ze het materiaal kunnen afbreken.

Eigenschappen:
Materiaal: Siliconen
Diameter: 0,7 tot 1,9 cm
Lengte: 25,4 cm

Alternatieven die wij aanraden
-
+